YreQ 08.07.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 hmmm do agnieszek? quote] mówisz i masz a z tą odległością i nerwami na wodzy to podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 czyżbys miała nowego domownika???jest przeeeeeeesłodki a nerwy na wodzy... na raziejak się zacznie wykończeniówka to już nie bedzie tak różowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 .........jest tych maluchów 3 szt. Moja teściowa regularnie dokarmia pewną kotkę, która raz jest raz znika, ale zawsze wykorzystana wraca. Okociła się w klatce obok - spała w piwnicy gdzieś na gwoździach, zabrała ją do siebie z tymi małymi. Jeden jest ciemno szary - największy rojber- chyba kocur; i dwie kotki - jedna na zdjęciu a druga jak tygrys - czarno rudo biała - i tą Julka chce sobie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.07.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 bierz kocia i się nawet nie zastanawiaj jest cudny, a dom ze zwierzem jest przyjemniejszy..... hmmmm z praktyki: weź od razu 2 sztuki - ja się zapierałam ręcami i nogami, że 2 koty to głupota a teraz jeszcze pieso mi się marzy dodatkowo..... a tak w ogóle to szacunek dla teściowej no i witaj wśród zakoconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.07.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kociary górą! jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 09.07.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wszystkie zwierzaki nasze są! ( My mamy 2 kociaki, 2 psiaki, szczurową i żółwia - o trójce dzieci szalejących wśród tego zwierzyńca nie wspomnę) Dobrze, ze już niedługo będzie większe lokum. Ale domu i dzieciństwa moich dzieci bez zwierząt sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.07.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Siurrrr I my zwierzyniec mieć będziemy, ale dopiero po przeprowadzce. Na razie mamy królika miniaturkę - niestety miniaturka miał tylko w nazwie i nad cennikiem w sklepie ...i w sumie szkoda mi go, że już dłuższy czas w samotności siedzi bo my w domu jak w hotelu tylko na noc w zasadzie. Koty - a raczej te małe kociątka u teściowej - są ok.....wszystko co małe jest piękne . Niestety T już je oddaje ( ogłoszenia poszły ) choć na mój gust jeszcze z miesiąc przy matce być powinny. Inna rzecz, że to ( i tu się narażę ) zwykłe dachowce są, które wolność z mlekiem matki wyssały no i ... i one i ona męczą się w pudle okrutnie. My póki co nie możemy ( bo ja sumienia nie mam....tzn. w ogóle to mam ale nie wyobrażam sobie tak zrobić ) ani od matki małego odciągnąć ani tym bardziej już na "budowie" w pudle trzymać. No i coś na rzeczy jest z "chrumkaniem i kaszlaniem" małej po codziennych umizgach z maleństwami......testy czas powtórzyć. Reasumując - kot będzie, ale jeszcze nie teraz. Będzie też wilczur - w kilku hodowlach już inwestorek pytał o długowłose i z jesiennego miotu jak będzie ON CZYLI PIES to go sobie kupimy - tzn. za kasę w dobre ręce nam się odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 14.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 polecam suczkę. Są lepsze w ułozeniu, milsze i wogóle ....pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Hallo jak minął łikendzik?? No i w ogóle co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Hallo A łikendzik minął tak sobie - w sobotę w pracy , w niedzielę lało Nadal poszukuję kupca na swoje mieszkanie ....niedługo wyjdę na ulice A kuchnia............... .............. nadal zielona mi się podoba, stolarz na urlopie, więc chwilowo mam czas aby .....albo o niej zapomnieć, albo na nią zarobić. Jeśli chodzi o studio kuchenne, które mnie do wiatru wystawiło, to milczy.................. a może by tak jeszcze jeden liścik napisać: helołłłłłłłłłłł to ja do Was pisałam Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Bedziem razem szukać kupcow na mieszkanie Przeprowadzka to kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 YreQ przylazla, czytam, ze z ta kuchnia nie teges, mam dzwonic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 CZEŚĆ KOBIAŁKI Kasia - chiałam odwrotnie zrobić, czyli najpierw z kredytu a później z mieszkania kasą dopchać dom - a nie tak jak większość jednak robi, czyli sprzedają mieszkanko, a po roku wyprowadzka i może kredycik - NO TO MAM ZA SWOJE............oj bujam się z temacikiem Anjamen - nic nie odpisali, na mój gud=st - i przejścia ogromnym budowlanym doświadczeniem nazwane - no mało to poważne z ich strony. Słuchaj, może oni faktycznie problemy finansowe mają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja jednak zadzwonie, tylko prosze na priv podaj mi swoje imie i sie postaram dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Przeprowadzka to kiedy??? co kiedy ?????????? kiedy miała być ??? W sierpniu kochana, w sierpniu, ale jeszcze nie mam gdzie siku i kupy zrobić tzn mam gdzie bo muszlę kupiłam gorzej z odprowadzeniem tego , bo nadal o kanalizę walczymy a szamba zrobić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja jednak zadzwonie, tylko prosze na priv podaj mi swoje imie i sie postaram dowiedziec A mnie tu znają Agnieszka jestem miło mi .......................a w studiu poznają - generalnie miło byłoby się tylko dowiedzieć dlaczego mnie olali, bo kuchnię dam do zrobienia stolarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ja jednak zadzwonie, tylko prosze na priv podaj mi swoje imie i sie postaram dowiedziec A mnie tu znają Agnieszka jestem miło mi .......................a w studiu poznają - generalnie miło byłoby się tylko dowiedzieć dlaczego mnie olali, bo kuchnię dam do zrobienia stolarzowi a ja bym pytala dlaczego Irkowi kuchni nie zrobili mi tez milo-Ania jestem http://www.drinkclub.pl/zdjecia/bluesplash.jpghttp://www.drinkclub.pl/zdjecia/bluesplash.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Aniu - zapoznawczego łykam i zmykam, bo jutro rano do wójciny na rozmowę jadę; wieczorkiem ja stawiam, do miłego a.......... pierwszy zalogował się w muratorze inwestorek - ja tylko z dziennikiem pod niego się podpięłam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.07.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Aniu - nie dam rady dziś odstawić - ciężki dzień miałam ...no i lampka martini sprawiła , że idę nyny. Do jutra. P.s. Czy komuś podoba się moja podłaoga ? Może Jolce co w konkursy nie wierzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Yreq, podloga sliczna, a napijemy sie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts