Jasia 19.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! no dobra, zrobię jutro fotki a schodki tupotki też chcesz ? no ba! i widzisz.... ....zdjęcia zrobiłam telefonem, wróciłam na stare śmieci i okazało się, że usb zostało na nowych śmieciach i przegrać nie można. Z kolei tam gdzie usb jest to nie ma internetu itd. Na zdjęcia trzeba poczekać Do niedzieli zrobię aparatem i wstawię no poczekaaaam już PS. pomoc domowy? fajny pomysł! do moich okien się nada, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hej - wkleiłam i idę spać; dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 20.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 YreQ, ja oczywiście dopiero teraz dorwałam się do Twojego dziennika.... Kawał pracy wykonałaś, szacunek! Ale efekt fantastyczny. Schody super, jesienny salon też piękny. Gratuluję! Zabiły mnie jednak zielone drzwi! Cudo!!!!!!!!! Kiedy pierwsza noc w nowym domu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ty figlaro jedna!!! Tak nas podjarać podstępnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ......ale ładne są prawda ? gustowne, kolorystycznie dobrane i bajecznie tanie - 1 sztuka miotły 5 zł - kij odkręcasz miotła zostaje w domciu - a jak wiadomo to się zawsze przydaje - plus po 2 gwoździe do betonu na wagę i kawałek deseczki z ogrodu....z pozostałości budowlanych - CUD, MIÓD, MALINA I CIEPŁO W POKOJACH TRZYMA..... KURZU NIE PRZEPUŚCI I "WIDOKI" ZASŁONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 zielone drzwi - boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 zielone drzwi - boskie OOOOOOOO hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 hejka Kochana, masz piękne schody a domek jest oświetlony bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no dziękuję a jak tam na szkoleniu było? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 YreQ, ja oczywiście dopiero teraz dorwałam się do Twojego dziennika.... Kawał pracy wykonałaś, szacunek! Ale efekt fantastyczny. Schody super, jesienny salon też piękny. Gratuluję! Zabiły mnie jednak zielone drzwi! Cudo!!!!!!!!! Kiedy pierwsza noc w nowym domu????? Dzięki. To zielone też mi się podoba A pierwasza noc w zasadzie nie wiemy kiedy - może byż już - wodę do mycia zagrzeję w czajniku, a z miski wyleję pod płot jak na jedną noc to można się przemęczyć, ale tak na stałe - to mam cichą nadzieję, że pod koniec miesiąca jak już kanalizę zrobią - W KAŻDYM RAZIE DAM ZNAĆ JAK BYŁO p.s. ale zupkę już 2 razy gotowałam ..... na maszynce elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 YreQ, schody piękne! właśnie taki kolor miały mieć nasze! zanim zdecydowaliśmy się na iroko tralki i słupy też mają podobne a zielone drzwi wielce gustowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 22.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Agnieszka nie powiem nic nowego jak oznajmię, że jest pięknie !!! jestem pod wrażeniem i tego oświetlonego domu, i ściany i schodów. przepięknie to wciąż za mało. nie mogę się doczekać tego etapu u siebie chociaz patrząc na swoje finanse coraz mocnej wątpię, że taki etap w ogóle będzie trzymaj sie ciepło w te chłodne dni Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no dziękuję a jak tam na szkoleniu było? opowiadaj \ na szkoleniu było zaskakująco fajnie a tak nie chciałam jechać spotkamy się to poopowiadam hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 YreQ, schody piękne! właśnie taki kolor miały mieć nasze! zanim zdecydowaliśmy się na iroko tralki i słupy też mają podobne a zielone drzwi wielce gustowne hej - kolor schodów to ten z ciemniejszego zdjęcia; i wyglądem faktycznie podobne mamy Drzwi zielone są naprawdę ok, chociaż dzisiaj wysłałam do Wrocka wycenę tych docelowych z pol-skone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Agnieszka nie powiem nic nowego jak oznajmię, że jest pięknie !!! jestem pod wrażeniem i tego oświetlonego domu, i ściany i schodów. przepięknie to wciąż za mało. nie mogę się doczekać tego etapu u siebie chociaz patrząc na swoje finanse coraz mocnej wątpię, że taki etap w ogóle będzie trzymaj sie ciepło w te chłodne dni Anula Anulka przecież u Ciebie tyż piknie dziołcha - żesz nie rycz i nie marudź A na poważnie i ja na brak kasy narzekam - a raczej już przestała, ale pogodzić się z myślą, że i tego nie będzie i tamtego - ni za cholery nie mogę Tobie też dużo ciepełka życzę. P.s. jak czytałam Twój dziennik to inwestorek przy zdjęciach Twojega brata myślał, że nakrył mnie na "niedozwolonych" stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no dziękuję a jak tam na szkoleniu było? opowiadaj \ na szkoleniu było zaskakująco fajnie a tak nie chciałam jechać spotkamy się to poopowiadam hihihih to do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.09.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Zagadki:1. Jaka jest kobieta w ciąży ?2. Jak nazywa się drzewo z jabłkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 25.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Agnieszka nie powiem nic nowego jak oznajmię, że jest pięknie !!! jestem pod wrażeniem i tego oświetlonego domu, i ściany i schodów. przepięknie to wciąż za mało. nie mogę się doczekać tego etapu u siebie chociaz patrząc na swoje finanse coraz mocnej wątpię, że taki etap w ogóle będzie trzymaj sie ciepło w te chłodne dni Anula Anulka przecież u Ciebie tyż piknie dziołcha - żesz nie rycz i nie marudź A na poważnie i ja na brak kasy narzekam - a raczej już przestała, ale pogodzić się z myślą, że i tego nie będzie i tamtego - ni za cholery nie mogę Tobie też dużo ciepełka życzę. P.s. jak czytałam Twój dziennik to inwestorek przy zdjęciach Twojega brata myślał, że nakrył mnie na "niedozwolonych" stronach dobre dobre z tym bratem tylko jak on się dowie, że jego zdjęcie umieściłam na forum to ja się będę śmiała ale śmiechem ostatnim w życiu (a tak wogóle to jeden z trzech moich braci i w dodatku mój .....ukochany malutki Wojtuś) Dzięki za ciepłe słowa. Patrzę na Twój dom z ciągłym i nie kłamanym zachwytem. pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.09.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A widzisz, to dlatego też zwrócił moją uwagę TELEPATYCZNIE, bo .... ja dziwną mam słabość do Wojtków. Znam ich paru zaledwie i wszyscy to super faceci Jak będę miała kiedyś syna - to będzie miał właśnie Wojtek na imię. Z dziewczynkami gorzej bo jest tyle imion, które nam się podobają, że musiałabym na świat wydać przedszkole aby zaspokoić pragnienia i upodobania bliskich. P.s. ja też kiedyś umieściłam na forum dla "swoich dziewczyn" zdjęcie mojego brata przystojniaka, ale potem wykasowałam, co by uniknąć właśnie tego ostatniego w życiu śmiechu Pozdrawiam Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 25.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No normalnie czytam i czytam i aż mi słów brakuje, więc tylko czytam.... Agnieszka - jesteś niesamowita, tyle pracy własnej i to najwyraźniej wysokiej jakości - no szokujesz mnie kobieto. Pięknie u Was się robi, aż miło patrzeć... Kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts