Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - do wspomnień a potem na bieżąco

YreQ

Recommended Posts

ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! :roll: :D

8) 8) 8) no dobra, zrobię jutro fotki :wink:

a schodki tupotki też chcesz ?

no ba! 8)

i widzisz.... :roll: ....zdjęcia zrobiłam telefonem, wróciłam na stare śmieci i okazało się, że usb zostało na nowych śmieciach i przegrać nie można. Z kolei tam gdzie usb jest to nie ma internetu itd. Na zdjęcia trzeba poczekać :( Do niedzieli zrobię aparatem i wstawię :wink:

no poczekaaaam już :roll: :roll: :wink:

PS. pomoc domowy? fajny pomysł! :D do moich okien się nada, hihi :lol:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

8) :lol: :lol: :lol: :wink:

......ale ładne są prawda ? gustowne, kolorystycznie dobrane i bajecznie tanie - 1 sztuka miotły 5 zł - kij odkręcasz miotła zostaje w domciu - a jak wiadomo to się zawsze przydaje :lol: - plus po 2 gwoździe do betonu na wagę i kawałek deseczki z ogrodu....z pozostałości budowlanych - CUD, MIÓD, MALINA I CIEPŁO W POKOJACH TRZYMA..... KURZU NIE PRZEPUŚCI I "WIDOKI" ZASŁONI :wink:

YreQ, ja oczywiście dopiero teraz dorwałam się do Twojego dziennika.... :oops: :oops: :oops: Kawał pracy wykonałaś, szacunek! Ale efekt fantastyczny. Schody super, jesienny salon też piękny. Gratuluję! Zabiły mnie jednak zielone drzwi! Cudo!!!!!!!!!

Kiedy pierwsza noc w nowym domu?????

Dzięki.

To zielone też mi się podoba :lol:

A pierwasza noc w zasadzie nie wiemy kiedy - może byż już - wodę do mycia zagrzeję w czajniku, a z miski wyleję pod płot :roll: jak na jedną noc to można się przemęczyć, ale tak na stałe - to mam cichą nadzieję, że pod koniec miesiąca jak już kanalizę zrobią - W KAŻDYM RAZIE DAM ZNAĆ JAK BYŁO :oops: :wink:

p.s. ale zupkę już 2 razy gotowałam ..... na maszynce elektrycznej :wink:

Agnieszka

nie powiem nic nowego jak oznajmię, że jest pięknie !!!

jestem pod wrażeniem i tego oświetlonego domu, i ściany i schodów. przepięknie to wciąż za mało.

nie mogę się doczekać tego etapu u siebie chociaz patrząc na swoje finanse coraz mocnej wątpię, że taki etap w ogóle będzie :cry:

trzymaj sie ciepło w te chłodne dni

Anula

YreQ, schody piękne! :D

właśnie taki kolor miały mieć nasze! zanim zdecydowaliśmy się na iroko :)

tralki i słupy też mają podobne :D

a zielone drzwi wielce gustowne :lol: :D

hej - kolor schodów to ten z ciemniejszego zdjęcia; i wyglądem faktycznie podobne mamy :D

Drzwi zielone są naprawdę ok, chociaż dzisiaj wysłałam do Wrocka wycenę tych docelowych z pol-skone.

Agnieszka

jestem pod wrażeniem i tego oświetlonego domu, i ściany i schodów. przepięknie to wciąż za mało.

nie mogę się doczekać tego etapu u siebie chociaz patrząc na swoje finanse coraz mocnej wątpię, że taki etap w ogóle będzie :cry:

Anula

Anulka przecież u Ciebie tyż piknie dziołcha - żesz nie rycz i nie marudź :wink:

A na poważnie i ja na brak kasy narzekam - a raczej już przestała, ale pogodzić się z myślą, że i tego nie będzie i tamtego - ni za cholery nie mogę :lol:

Tobie też dużo ciepełka życzę.

P.s. jak czytałam Twój dziennik to inwestorek przy zdjęciach Twojega brata myślał, że nakrył mnie na "niedozwolonych" stronach :lol: :lol: :lol:

Agnieszka

Anula

Anulka przecież u Ciebie tyż piknie dziołcha - żesz nie rycz i nie marudź :wink:

A na poważnie i ja na brak kasy narzekam - a raczej już przestała, ale pogodzić się z myślą, że i tego nie będzie i tamtego - ni za cholery nie mogę :lol:

Tobie też dużo ciepełka życzę.

P.s. jak czytałam Twój dziennik to inwestorek przy zdjęciach Twojega brata myślał, że nakrył mnie na "niedozwolonych" stronach :lol: :lol: :lol:

dobre dobre z tym bratem :lol: tylko jak on się dowie, że jego zdjęcie umieściłam na forum to ja się będę śmiała ale śmiechem ostatnim w życiu :wink: (a tak wogóle to jeden z trzech moich braci i w dodatku mój .....ukochany malutki Wojtuś)

Dzięki za ciepłe słowa. Patrzę na Twój dom z ciągłym i nie kłamanym zachwytem.

pozdrawiam Anula

A widzisz, to dlatego też zwrócił moją uwagę TELEPATYCZNIE, bo .... ja dziwną mam słabość do Wojtków. Znam ich paru zaledwie i wszyscy to super faceci :D Jak będę miała kiedyś syna - to będzie miał właśnie Wojtek na imię. Z dziewczynkami gorzej bo jest tyle imion, które nam się podobają, że musiałabym na świat wydać przedszkole aby zaspokoić pragnienia i upodobania bliskich. :wink:

P.s. ja też kiedyś umieściłam na forum dla "swoich dziewczyn" zdjęcie mojego brata przystojniaka, ale potem wykasowałam, co by uniknąć właśnie tego ostatniego w życiu śmiechu :lol: :wink:

Pozdrawiam Aneczko :D