YreQ 12.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Hejka Kobieto Pracująca Się dzieje u ciebie, rety, rety Słodki ten wucecik będzie - mam nadzieję, że wkrótce wreszcie dojdzie do inauguracji hejka dzieje się powolusiu a inauguracja jest przewidziana i to bąbelkowa - wiesz .... szampana spuścimy, drugiego wypijemy a dopiero potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.... wieczór .... ciężki raczej - trzymaj kciuki za coś o czym napiszę za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.... wieczór .... ciężki raczej - trzymaj kciuki za coś o czym napiszę za miesiąc No, no, wyobraźnia mi zaczeła pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.... wieczór .... ciężki raczej - trzymaj kciuki za coś o czym napiszę za miesiąc No, no, wyobraźnia mi zaczeła pracować no a mnie paluchy... czymiem czymiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ciekawe, czy wyobraźnia mi pracuje w odpowiednim kierunku maybe beybe? ale gdyby tak było, to niezbyt zrozumiałe byłoby określenie wieczoru jako ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Przyczlapalam zobaczyc na jakim etapie sasiadka... i co widze GAZ a do tego buty pakuje o tajemnicach nie wspomne, bo i tak jutro nie bede pamietala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dobrze, dobrze, niech działa ta wyobraźnia - oj Ty duszo - "jakem to sobie napisała takem pomyślała" - słowa, które wypowiedziałaś na klawiaturze ...oj to też bym chciała o czym Ty pomyślałaś - zatem pomyślę o tym na ten ciężki wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Przyczlapalam zobaczyc na jakim etapie sasiadka... i co widze GAZ a do tego buty pakuje o tajemnicach nie wspomne, bo i tak jutro nie bede pamietala hejka z butami to fajna zabawa była, bo nieletnia w dwa olbrzymie kartony była spakowana - jej bucików od maleńkości nie oddawałam nikomu, bo nie było komu - i jak zobaczyła jakie nózie miała małe ...to i ja się rozczuliłam i pomyślałam o tym o czym myśli amonite, że ja teraz myślę, a potem inna zabawa, bo dorwała moje szpilki i na czasie i przestarzałe i rewia mody się odbyła - WIĘC W TAKIM TEMPIE pakować możemy się do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.... wieczór .... ciężki raczej - trzymaj kciuki za coś o czym napiszę za miesiąc No, no, wyobraźnia mi zaczeła pracować no a mnie paluchy... czymiem czymiem. CZYM, CZYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A obejście dla królikowskiego się podoba ?A lampa pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 1. tak 2. chyba tak, bo wiatrołapu nie widziałam i łazienka tak a stoliczek dwa razy tak! a ta serwetka pod stoliczkiem to na stałe jest czy jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 16.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 gratuluję!!!!! Kochana wiesz czego oczywiście kanalizy nadejszła wiekopomna chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 gratuluję!!!!! Kochana wiesz czego oczywiście kanalizy nadejszła wiekopomna chwila serio serio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.10.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 1. tak 2. chyba tak, bo wiatrołapu nie widziałam i łazienka tak a stoliczek dwa razy tak! a ta serwetka pod stoliczkiem to na stałe jest czy jak to działa? działa to tak - stawiasz umywalkę na stolik, boisz się że ciamajdy porysują przymiarkę robiąc, więc szybko porywasz ścierę do naczyń z pseudokuchni - i .... stolik cały i serwetka oryginalna i cieszysz się, że ktoś ją zauważył, bo taka fajowa ... targowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 1. tak 2. chyba tak, bo wiatrołapu nie widziałam i łazienka tak a stoliczek dwa razy tak! a ta serwetka pod stoliczkiem to na stałe jest czy jak to działa? :serwetka oryginalna , bo taka fajowa ... targowa.... Agnieszka, grunt to stylowe dodatki, się wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no kanalizacyjne gratulacje! :D no i ta Wasza wspaniała 13! na pewno przyniesie jej szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Doczytałam, ażdziw bierze, że nie przyjechali 13 w poniedziałek....a to że córa ma numerek 13 w dzienniku to chyba bardzo cię nie dziwi, co? bardzo gratuluję końca męki kanalizacyjnej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.10.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasia - cóż za odważny obrazek u Ciebie ? ....szczególnie po Kubusiu - baaardzo mi się podoba. Oj dziewczyny dzięki za gratulki - nie wiem jak to przetrwałam.....bez odpływu alllllllllle................wszystkim, którzy wątpią w swoje siły mówię - WARTO WALCZYĆ, TYLKO NADZIEJA UMIERA OSTATNIA A WIARA CZYNI CUDA. Nie powiem - było ciężko, czułam wypalenie, absurdy urzędnicze mnie wkurzały, a nierespektowanie prawa "ponoć w Państwie prawa" zwalały mnie z nóg i powodowały, że zastanawiałam się "co ja tutaj robię"? Ale udało się. Panowie mimo zimnego i silnego wiatru kopali dziś dalej ( mają zakopać rury na 3 m głębokości ) i doszli już prawie do mojej granicy - stąd będzie jakieś 10 m i zakopią mi studzienkę P.s. też miałam w podstawówce 13 numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 gratuluję!!!!! Kochana wiesz czego oczywiście kanalizy nadejszła wiekopomna chwila serio serio???? serio, serio, bardzo serio się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 18.10.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Łe no teraz jak kanaliza to moze mi nawet do Ciebie po drodze jakoś w końcu będzie? Muszę zobaczyć to ustrojstwo które spedzało Ci sen z powiek. Wiesz, u nas kanaliza jest, ale nie działa, bo.... prądu niet! Energetyka nas nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts