esor 13.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Chyba spróbuję ponegocjować... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 14.07.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Mnie robocizna kosztowała 3.000 reszta (materiał)- 5500 , suma 8500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 17.07.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 witam Interesuje mnie ile by kosztowało samo usytuowanie i podłączenie zakupionego wkładu do komina. Instalacje okolice Katowic. Obudowa wkładu we własnym zakresie. Mam takie samo pytanko. Mam już zrobione rozprowadzenie ciepła, teraz chciałbym podłączyc wkład bez wykańczania. Jaka cena za taką przyjemnośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 17.07.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 A ile kosztuje DGP, z rozprowadzeniem do 5 pomieszczeń. Pomijam tutaj koszty wkładu kominkowego. Mam zrobione grawitacyjne do 3 pomieszczeń plus doprowadzenie powietrza pod wkład z zewnątrz - zapłacone 1500zł (cena z materiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares100 19.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 a jakie znaczenie ma jakiej mocy jest kominek? ilość m2 zabudowy ma znaczenie, może tej zabudowy jest batdzo dużo, do tego półki, półeczki i podświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esor 22.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 inny wykonawca oszacował koszt robocizny na ok 3.500.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandrapiotr 21.08.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 szukamy fachowca do zrobienia naszego kominka. prosta obudowa bez półek, rozprowadzenie ciepła turbinowe do trzech pomieszczeń na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 26.08.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam Zgłaszam się do wykonania waszego kominka Sandro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domarmarek 11.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Koszty montażu kominka są różne w zależności jaki to ma być kominek zwykły czy z płaszczem wodnym. Jakie ma mieć zastosowanie jaką ma mieć wielkość i jakimi materiałami ba być potem wykończony itd. Oto przykładowe kominki wykonane przez nas. http://budownictwo.owi.pl/ogloszenie/Montaz_Kominkow_Warszawa_i_okolice,266575#galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 06.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam To i ja mam pytanie o moją wycenę. mam zakupiony wkład za ok 2400 z kratek 18kw i jest już podłączony do komina i używany. Teraz przyszła kolej na zrobienie obudowy. Dostałam wycenę:-obudowa prosta z płyt gk-mała półka kamienna pod wkładem - dwie wnęki po bokach żeby nie wyglądało jak wielki kloc od ziemi do sufitu bo komin mam nie w ścianie tylko doklejony więc będzie prostokąt 100x80 i do samej góry- doczepienie rury do DGP grawitacyjnego (mam już dziurę w stropie i kształtki tylko trzeba to wykończyć w 2 pokojach i dodać rurę do tego co z sufitu wystaje) cena 4600zł w tym robota i materiał (stelaż, płyty, wełna, rury dgp, kamień na półkę, itp) wydaje mi się że to dobra cena choć zamierzam troszkę negocjować ale proszę o opinię bo większość z was ma liczone razem z zamontowaniem wkładu z góry dzieki za odpowiedzipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 10.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Podepnę się pod temat. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez mefiko edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezmer 28.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A na ile wycenilibyście koszty obudowy i montażu kominka spartherm varia 1v? Obudowa minimalistyczna - prostopadłościan obejmująca również komin systemowy, mimalnej szerokości ramka (np 10cm) wokół wkładu z kamienia matowego. Wkład docelowo podłączony do mechanicznego DGP. Ocieplenie z płyt krzemianowo wapniowych. Obudowa z GKF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts