finlandia 22.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Ja mam okiennice aluminiowe, nie wymagają jak drewniane konserwacji Popatrz tu [] Robią na mechanizm zamykający od wnętrza domu , na pilot to już wyższy koszt Kiedys yest placil za pozycjonowanie pewnych fraz (ale odkad przestal to spadly na dno google) a teraz zaczyna cichy marketing..? Edytowane 17 Marca 2016 przez finlandia link w cytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 06.12.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 odświeżę watek potrzebuje polecenia dobrego producenta okiennic aluminiowych mieliście odczynienia z takimi wynalazkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 09.01.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nowoczesne okiennice drewniane, zwane często też przesuwnymi żaluzjami drewnianymi są coraz bardziej popularne. Jeszcze rok temu trudno było znaleźć firmy specjalizujące się w tym rozwiązaniu. teraz jest ich sporo. Chciałabym poznać opinię użytkowników takowych. Ktoś podzieli się opinią? A może pochwali zdjęciami? Plizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 21.01.2015 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nikt nie chce się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.05.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Znalazłam producenta takich - Baier.plhttp://www.baier.pl/data/galeria/img/wien2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts