shafireq 29.06.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie Trafiłam na to forum, bo pewnie jak większości zamarzył mi się domek a to wszystko przez to, że jestem w trakcie totalnej wywrotki w życiu - przeprowadzam się z rodzinką (mąż już po przeprowadzce) z Zakopanego (nie jestem góralką - mieszkam w Zakopanem od 4 lat) pod Warszawę. Ja jeszcze sprzedaję mieszkanie i ruszamy do dzieła, także przed nami cała walka o swoje... ale mam nadzieję, że nam się uda... jakoś nie wyobrażam już sobie mieszkania w bloku, bo moje miejsce na ziemi to DOM!! (i to z bali ) Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 29.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witaj! Życzę powodzenia Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 No to my też witamy serdecznie i powodzonka życzymy jabko (mąż jabkowej znaczy się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 My też witamy serdecznie i szczęścia winszujemy. Niktspecjalny (i ma sie rozumieć,że z Gosia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 29.06.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witamy na Forum i zycze powodzenia w wymianie doswiadczen jest watek o domach z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witaj, Olu i powodzenia, bo to zawsze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.06.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Olka , witaj trzymam kciuki mama Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts