bartekz 07.07.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witam wszystkich Poszukuję kosztorysu (w miarę aktualnego) na dom 150m2 średni standard - coś w stylu domu dostępnego. Czy ktoś mógłby mi udosępnić taki plik. Podjeliśmy z żoną decyzję że się będzimy budować i musimy skalkulować siły na mozliwości. Początkowo chcieliśmy kupić mieszkanie w Łodzi, ale nic nam nie pasuje i dlatego chcemy wszystko zaplanować samemu. Z góry dziękuję Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.07.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Zajrzyj na stronę http://www.abakusabc.com/ jest to strona AbakusaWidziałem na niej propozycje projektu i kosztorys do niego.Trudno podać kosztorys bez znajomości projektu, ale myślę, że na początek to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 dzięki wielkie Już coś wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts