nedka 29.06.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Chcę zamówić schody w kolorze wenge. Podłogę będę miała jesionową, kanapy jasne, a drzwi właśnie wenge. Wszyscy wokół mówią, że utrzymanie czystości na takich schodach będzie bardzo trudne, no i oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, ale...No właśnie, czy macie takie schody i jak to jest w rzeczywistości z tym kurzem i piaskiem, czy naprawdę trzeba latać ze szmatą trzy razy dziennie?Będę wdzięczna za odpowiedź, bo stolarz czeka tylko na moją decyzję, co do koloru (schody są dębowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 29.06.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 U mnie na sredniociemnym debie widac jak cholera byle jaki kurz wiec na ciemnych to bedzie widoczne jeszcze bardziej. Czy napewno chce Ci sie latac tyle razy dziennie ze szmata? Przemysl to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja mam bardzo ciemnie schody...czarne jak diabli...zwierzaków w domu nie mamy, więc kurz tylko taki codzienny - domowy - widać , a jakze, ale wystarczy codzienne odkurzanie a mycie podłóg raz w tygodniu bo nie lubię na szmacie jeźdxić 100 razy wolę odkurzać - i też wystarcza w zupełnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 30.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 u mnie są schody ciemne z granitu, piasek (od pieska) to tylko czuć natomiast go nie widać, kurz byłby widoczny gdyby nie było odkurzane dobry tydzień, wiec przy normalnych warunkach mieszkaniowych z guntową drogą moje schody sa rewelacyjne w utrzymaniu... po 20 sierpnia bedziemy mieli mahoniową balustradę z drewna...fotki wkleje... http://www.empikfoto.pl/albumy25/253321/404915/previews/10993760_01_04_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nedka 01.07.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Dzięki. Motyczko, piękne te schody. Zdecyduję się na ciemne, raz dziennie jestem w stanie je odkurzyć. Mam nadzieję, ze to wystarczy. Może za jakieś 2 m-ce zdam relację, jak mi się je użytkuje - wkleję swoje zdjęcie z kubłem wody i mopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 01.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 też jestem takiego zdania ..a jak odkurzysz raz na 2 dni tez się nic nie stanie....czekamy zatem na realizacje pomysłu i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 02.07.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ojej, nie chcę tak często odkurzać pzdr tych wytrwałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts