kajacy 30.06.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Czekamy na wasze opiniie, komentarze i uwagii dotyczace naszej budowy i nie tylko. Pozdrawiamy wszystkich Kasia, Jacek i Ola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej, przywitam się jako pierwsza i napiszę krótki komentarz Działeczka ładna i pozwolenie jest, więc należy życzyć Wam szybkiej i bezproblemowej budowy wymarzonego domku A właśnie, projekt domu baaardzo sympatyczny, obejrzałam go dokładnie na stronie biura projektowego. Myślę, że będzie ustawny i bardzo wygodny. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy dziennika B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 powodzenia w budowaniu napewno będę zaglądał popatrzeć na efekty prac.pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 kajacy Po przeczytaniu opowieści o Twoich sąsiadach, zrobiło mi się przykro. Życzyłam Wam (dodam, że szczerze) bezproblemowej budowy a tu takie numery Całe szczęście, że sąsiadka jest O.K Ja jeszcze nie wiem co wymyslą moi sąsiedzi . Całe sczęście, że prace nad fundamentem przebiegają bez zarzutu i oby tak dalej Miałabym maleńką prośbę Czy moglibyście udostępnić mi namiary na pana koparkowego? Będę baaaardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 30.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 dobry sąsiad to podstawa, a jeszcze lepiej jak się ma wszystko na swojej działce i wtedy sąsiedzi mogą jedynie patrzeć.duzo weszło w te fundamenty tego betonu. ile one mają szerokości i głębokości że tego tyle wlaliście, a stali dużo weszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 30.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Z wodociągami jest bałagan nie tylko w Wieliczce, w sąsiednich gminach także Będę bacznie obserwować postępy prac Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 30.07.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witamy i dziękujemy za komentarze. Wiadomo że dobry sąsiad to podstawa, mamy jedną sąsiadkę, która teraz to czasami robi również za opiekunek dla córki jak coś musimy we dwoje zrobić. Wydaje się, że dość dobre stosunki będą jeszcze z właścicielem stacji CPN (nie ma jak mieć pełen zaopatrzenie koło domku CPN, sklep żyć nie umierać), bynajmniej Pan chce zrobić odpływ wody deszczowej oczywiście w granicy działki i oczywiście z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ibryndal co do fundamentów to szerkokie na 0,5 m, głębokie 1,1 m. Co do stali to przypuszczalenie ślubny wie ile ale, jak to od czasów budowy, jak zwykle w pracy na nocce żeby w dzień doglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 30.07.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witamy i dziękujemy za komentarze. Wiadomo że dobry sąsiad to podstawa, mamy jedną sąsiadkę, która teraz to czasami robi również za opiekunek dla córki jak coś musimy we dwoje zrobić. Wydaje się, że dość dobre stosunki będą jeszcze z właścicielem stacji CPN (nie ma jak mieć pełen zaopatrzenie koło domku CPN, sklep żyć nie umierać), bynajmniej Pan chce zrobić odpływ wody deszczowej oczywiście w granicy działki i oczywiście z nami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ibryndal co do fundamentów to szerkokie na 0,5 m, głębokie 1,1 m. Co do stali to przypuszczalenie ślubny wie ile ale, jak to od czasów budowy, jak zwykle w pracy na nocce żeby w dzień doglądać. no dobrze mieć kogoś kto się dzieckiem zajmie jak rodzice coś muszą zrobić razem ja muszę poprostu poczekać aż dziecko uśnie. dobra starczy tych żartów fajnie że choć niektórzy sąsiedzi są normalni i pomagają jak trzeba.a co do fundamentów to strasznie szerokie, ale jak zacznę kopać i osunie mi się ziemia to może wyjść na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 30.07.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 no dobrze mieć kogoś kto się dzieckiem zajmie jak rodzice coś muszą zrobić razem ja muszę poprostu poczekać aż dziecko uśnie. przy czyszczeniu słupków czy zgrabianiu działki to na prawde duża pomoc jak ktos pilnuje tym bardziej że ciekawska wszystkiego. No nam fundamenty kopała koparka równiutko aż miło patrzeć, przypuszam że łopatą takby im nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZESIO Z BUD 11.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam Mogłbys podesłać namiary na fachowca od wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witaj Zaciekawil mnie twoj dziennik bo dawno temu kiedy pierwszy raz przymierzalam sie do budowy-ba wlasciwie to ja juz prawie rozpoczelam-mialam juz pozwolenie na budowe-mialam budowac wlasnie ZLOTY ROG Do tej pory mam projekt w szufladzie i nadal mi sie podoba Teraz robie drugie podejscie do budowy domku Zlotego Rogu nie bede jednak budowac gdyz potrzebuje 2 dodatkowych pokoi na dole i wiekszego garazu ale bede tu czasem zaglada kibicujac twojej budowie. Widzialam ten dom wybudowany w Rzeszowie i jest piekny Moge zapytac o Twoja ekipe?Czy jestes z nich zadowolony i jacy sa cenowo? Ja moze fundamenty zrobie w przyszlym roku ale juz teraz rozgladam sie za dobrymi fachowcami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 12.11.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, my też robimy drugie podejście do budowy Złotego Rogu. Jedno pozwolenie na budowe nam przepadło i dopiero teraz zaczelismy budować . My troszeczkę go zmodyfikowaliśmy w środku np. połączyliśmy kuchnie z jadalnią a zamkneliśmy jadalnie na salon, zrobiliśmy przejście z garderoby do pomieszczenia nad gankiem. Co do ekipy to robią dobrze, są w średniej półce cenowej a jedyny minus to to że mają kilka robót na raz i czasami trzeba im się przypominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 28.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam tez bede Wam kibicował w trakcie budowy z uwagi na to ze tez wybudowalem dom wg tego projektu Na priva wysłalem kilka informacji o ktore prosiliscie. Mam nadzieje, że dotarły Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 28.12.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witamy, informacje na priva doszły, zadaliśmy kolejne pytania. PozdrawiamyKaśka Jacek i Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 17.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam.Mój Złoty Róg też się buduje. Prześledziłam Wasz dziennik oraz komentarze i z ciekawością oczekuję następnych wpisów i zdjęć.My w naszym domku górną łazienkę chcemy wykorzystać na pralni, a z połączenia garderoby i wc oraz otwarcia przestrzeni nad wejściem zrobić łazienkę. Garderobę zainstalujemy w pracowni, jest tak duża, że ją zmieści.pozdrawiam i czekam na Wasze doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 17.11.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, gratulujemy bydowy domku. My już na wykończeniu (w grudniu chemy się przeprowadzić) tylko czasu brak żeby zamieścić zdjęcia, ale w najbliższym czasie obiecujemy że uzupełnimy dziennik. Pozdrawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 17.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 My skolei polaczylismy lazienke i WC w jedna calosc. Natomiast z garderoby mamy przejscie do wneki nad wejsciem i jest tam urzadzaona druga czesc garderoby na ubrania i buty sezonowe oraz walizki itp.Ostatnio wykanczamy gorna lazienke.Jak chcecie to moge wam wyslac kilka fotek jak to wyszlo u nasPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 17.11.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, my mieliśmy podjechać zobaczyć ale jakoś przy budowie okazało się że doba za krótka ale z miłą chęcią zobaczymy zdjęcia. Tak jak pisałam wcześniej swoje też wkrótce zamieścimy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 17.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To podaj maila bo nie mam galerii w necie wiec moge tylko wyslac mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 17.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nasz mail [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts