Gosia ze Złotego Rogu 20.11.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam. Ja również czekam na zdjątka a kila ze swojego placu boju prześlę w późniejszym terminie. I troszkę zazdroszczę Tobie, że niedługo się przeprowadzasz i Grzesiowi, że już mieszka. I dopinguję mocno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajacy 20.11.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam, obiecuje że w weekend nadrobimy zaległości i prześle zdjęcia. A ja na jaki mail wysłać bo do Grzegorza już mamPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 21.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 [email protected] Ja w przyszłym tygodniu coś prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts