grzwid 07.07.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Mam podobny problem z dachem jak jeden z użytkowników forum kilka tematów niżej. Mój wykonawca, którego już wyrzuciłem z budowy kompletnie zniszczył mi dach. Nie będę wymieniał wad jakie pozostały po tym pseudo dekarzu bo nie o to mi chodzi.Poszukuję namiarów naprawdę na prawdziwą firmę, która szybko i sprawnie usunie wady i dokończy pracę. Dla informacji dach 400 m2, dachówka „Wiekor”- karpiówka i to co dekarze lubią najbardziej tzw. "wole oczka" - okolice Bielska-Białej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 10.07.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Zapisz sobie - Stanislaw Brzęczek, Panki, tel 034/317-92-12, bardzo dobry fachman, szybki i solidny, może się dogadacie.... Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts