uranos 01.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 mam dwa słupy przy wejściu postawione z pełnej ładnej cegły. tak siedzę i myślę czy można byłoby ją potraktować czymś takim http://www.osmo.com.pl/pl/291.php tylko czym teraz jeszcze pomalować fugi. a może robił już to ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 01.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Będą ładne na chwile, kurz ładnie osiada na olejach . Kup Delfina Atlasa, czy coś podobnego i wszystko tym potraktuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 01.07.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 gdybyś miał okazję być w RFN, chociażby w Goerlitz, zajrzyj do budomarketu HORNBACH - mają tam specjalny impregnat do takich celów - ja używałem do klinkieru - rewelacja. Nie jest co prawda tani - za 1l ok. 15 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 02.07.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 jackie P Może chociaż nazwa tego cuda ) będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 02.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dokładna nazwa: Stein - schutz, schmutzabweisende impregnierung - farblos /czyli bezbarwny/. Hornbach sprzedaje całą serię tych specyfików do różnych celów. Jak chcesz to daj namiar na e-maila - wyślę fotkę. Akurat jestem teraz w domu więc no problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts