agnieszkakusi 02.07.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 hihihihihi...Ola, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Agnieszka, wszystkiego co najlepsze w nowym domu!!! /a dom bardzo mi się podoba, taki... akurat i w sam raz / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ostatnio był u nas znajomy, który montował nam satelitę. Był przeciwnikiem mieszkania w domku. Po wizycie u nas napisał do mnie na gg:" czy mogę podjechać z żoną, żeby zobaczyła Wasz dom? Chyba się zaraziłem..." Największy komplement... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 02.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aga, serdeczne gratulacje!! Dużo szczęścia i radości w nowym domu!!! Bardzo Ci zazdroszczę kompleksowej przeprowadzki. Ja pomimo tego, że przeprowadzałam się półtora roku temu, do tej pory, mam masę rzeczy w starym domu Chyba nie są potrzebne i należy je zutylizować, skoro do tej pory bez nich wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 02.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Agus!! Bardzo goraco gratuluje calej Waszej rodzince!!! Ciesze sie ze przeprowadzke przetrwalas, a teraz to juz tylko z gorki! Oby do sierpnia... A urlop w domku, czy gdzies jedziecie? Ja tez juz w sierpniu bede dniami "pomieszkiwala" w swoim domku (w charakterze pomocnika przy wykonczeniowce,sprzataczki,kucharki-tylu glodnych mezczyzn, opiekunki do dzieci-przedszkole od wrzesnia dopiero itp.), ale pierwsza noc jest planowana dopiero na wrzesien/pazdziernik Chyba nie wytrzymam. Bardzo sie ciesze ze wszystko sprawnie poszlo, jak znajdziesz chwile oddechu, to moze jakies nowe fotki wkleisz? A bylas moze u pani Dominiki ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 z pewną dozą nieśmiałości i wścibstwa zapytam - A kto to pani Dominika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 02.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To pani, ktorej rodzinie pomagaja forumowicze od zeszlego listopada,a Agnieszka jest organizatorka calej akcji. A tu masz link do tego topika http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=86187&postdays=0&postorder=asc&start=60 Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Zdałam już klucze od mieszkania...i co? I nic!!! Zero jakichkolwiek wrażeń jeśli chodzi o opuszczenie mieszkania. Tak, jakby nie było ostatnich 9 lat, które tam spędziłam.Dziś jechałam koło bloku do pracy. Patrzyłam w okna i ....tak jakbym widziała okna obcych ludzi. Chyba nigdy nie lubiłam tego mieszkania. Po roku z sentymentem przejezdzam kolo bloku, w ktory mieszkalem "na chwile" przez 4 lata. Ech, ile roznych wspomnien... Natomiast z sentymentu do samego mieszkania wybawila mnie jego nowa lokatorka, a wlasciwie jej rodzice. Bylem gotow wytlumaczyc co i jak dziala, jakie sa problemy w mieszkanku itp itd, ale spotkalem sie z zimnym "dziekujemy". To mi uswiadomilo moje nowe miejsce i zmiane lokatorska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziękuję Wam wszystkim za życzenia. Mirka u pani Dominiki nie byłam mimo, że mam do niej 2 km Nie mogę znaleźć chwili, żeby tam wylądować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Aga, gratuluje i dozo szczescia w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gratulacje!!! I czekam na uzupełnienie dziennika! (Lub na post w galeri domów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 oj z tym uzupełnieniem to jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE To się nazywa tempo. Szkoda tylko, że nie mogliśmy śledzić wszystkiego na bieżąco. Ale wiadomo wykończeniówka wciąga. Teraz czekamy na odsłonę. żYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM DOMKU. I wiadomo: nowy dom - nowe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gratulacje. Niech się Wam super mieszka A ja niedługo będę świętować rocznicę mieszkania w domu . Kiedy to zleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.07.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gratuluję Agnieszko, ależ ten czas leci... Ja opuszczając mieszkanie jakoś też nie czułam smutku, chociaż było fajne. Ten smutek i potworny (irracjonalny) stres przeżyłam w chwili jego sprzedaży. To było 2 miesiące przed przeprowadzką i czułam się jakby mi ktoś coś zabrał (a nie kupił ). Koleżanka pół roku wcześniej miała to samo i jak mówiła kompletnie nie wiedziałm o co jej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.07.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Moje gratulacje szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts