mirek_gdynia 02.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 W poniedziałkowy poranek możemy się rozluźnić, bo oto opatrzność boska dała naszemu skopanemu narodowi kolejny powód do dumy. Bynajmniej nie chodzi o czwarte miejsce Kubicy w Grand Prix Francji... Otrzymaliśmy wypłakany i wymodlony sukces. Zajmujemy czwarte miejsce w spożyciu wódy!!! Jako 38 milionowy naród jesteśmy na czwartym miejscu za Rosją (ludność: 142 mln), Ukrainą (46 mln), Stanami Zjednoczonymi (301 mln). To bardzo dobry i ciężko wypracowany wynik biorąc pod uwagę mniejszą liczbę Polaków. Cieszy mnie także fakt, iż najwięcej pieniędzy wydajemy na piwo, wódę i fajki. Rodacy, jeszcze Polska nie zginęła, póki my pijemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 osz i ja sie do tego przyczyniłam na weselu w sobotę będąc ale tylko winem czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Myslalam , ze to o Kubicy Majka jak Ci nie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 tez myślałam, że to o Kubicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 02.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Jaki wstyd? To powód do dumy. Majka realizuje solidarne państwo. Wiesz ile w gorzale i fajkach stanowią podatki? Majka, rząd Ci tego nie zapomni! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Majka ale miałas fajnie, na weselu byłaś Ja dopiero dołożę się do sukcesu we wrześniu, bo wtedy na wesele idę No chyba, ze coś po drodze do września jeszcze skapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 02.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Bardzo smutny rekord, przecież Ci wszyscy pijący w kraju mają żony i dzieci , a chyba zdajecie sobie sprawę że te kilka piw w tygodniu i parę drinków nie spowodowałoby aż 4 miejsca. To 4 miejsce to jest ogólna narodowa choroba alkoholowa, efekt rozpijania narodu w czasach zaborów i w czasach komunistycznych, takim zapitym społeczeństwem łatwo manipulować. Moje pierwsze zdanie sugeruje, że piją głównie mężczyźni, a nie zapominajmy o kobietach-matkach i młodzieży a nawet dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To dziwne obserwując Angoli i Gebelsow na wakacjach można dojść do zgoła odmiennych wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Majka ale miałas fajnie, na weselu byłaś Ja dopiero dołożę się do sukcesu we wrześniu, bo wtedy na wesele idę No chyba, ze coś po drodze do września jeszcze skapnie A ja w sobotę byłam i w sierpniu na kolejne wesele idę. To dopiero dam powód do dumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.07.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To dziwne obserwując Angoli i Gebelsow na wakacjach można dojść do zgoła odmiennych wniosków Ale oni znieczulają się głównie piwem, a u nas to musi być 40 Volt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To dziwne obserwując Angoli i Gebelsow na wakacjach można dojść do zgoła odmiennych wniosków Selimmek bo oni chleja piwo i whiskacza (wódy mniej) a kto jest number one- Rosja? (tam podobno wodka to wyzsze sfery - wziecie ma woda kolonska, i detergenty z jakakolwiek zaw. alkoholu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ...aaa chodzi o wódę to faktycznie ,nie mają szans jak sie ma...to z piwem ? ogony europy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 02.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Polak nie wielblad, pic musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Pijak to patriota,tyle kasy łoży na państwo.Cholera, nie jestem patriotą, bo nie piję i nie palę.Może zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jaki wstyd? To powód do dumy. Majka realizuje solidarne państwo. Wiesz ile w gorzale i fajkach stanowią podatki? Majka, rząd Ci tego nie zapomni! Brawo! no i znowu wstyd wino z Czech było ale fajki z polska akcyzą palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 markus statystyki kłamią. Kto tam w tych Stanach ma pić jak nie Rosjanie Ukraińcy i Polacy. Mamy trzecie miejsce. Wódy na myszach sie nie liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.07.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Niestety zaniżam pijacką średnią statystyczną i nawet z wesela wracam...trzeźwa Gdyby nie to, że czasami wypiję ( jak Królowa Matka ) gin z tonikiem albo lampkę no może dwie czerwonego wytrawnego (jak Majka na weselu ) to pomyślałabym, że jestem nienormalna uff.. - Tato! Tato! - wołają dzieci - Możemy sprzedać trochę twoich butelek po wódce i piwie i kupić chleb? - Jasne... Ech... - rozrzewnił się ojciec. - Co wy byście, dzieci, jadły gdyby nie ja... samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Polak nie wielblad, pic musi. polacy nie gęsi i swój alkohol maja uchachałem sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts