Maggie 02.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Chciałabym, żeby były smrodoszczelne, ładne i niedrogie. Obok będą drzwi drewniane, więc dobrze byłoby gdyby komponowały się z lakierowaną sosną. Oglądałam drzwi Delta (universal, special), KMT (Eko, Standard), Boryszew (Monachium) i Juwent ST. Wszystkie podobne, żadne mnie na kolana nie rzuciły. Mają być w miarę bezpieczne, ale bez przesady (alarm, brama garażowa antywłamaniowa). Jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 03.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 żadne mnie na kolana nie rzuciły.Tym z pewnością oddasz pokłon pochwalny z ucałowaniem klamki http://www.drzwi-schorghuber.pl/page.php?p=drzwi_przeciwpozarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 03.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mają być w miarę bezpieczne, ale bez przesady (alarm, brama garażowa antywłamaniowa). Jakie polecacie? Najwięcej włamaań do domów jest przez garaż i piwnicę przesada jest więc wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.07.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No a coś konkretnego nt wymienionych firm? Ktoś ma i (nie) jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 04.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 podnoszę temat jakie drzwi pomiędzy domem a garażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja też, ja też .... musze cos wybrać.Może na zamówienie ?Najgorzej z tymi spalinami z garażu, mniej sie obawiam włamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 04.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a czy wie ktoś czy te drzwi muszą być przeciwpożarowe czy powinny być. Chodzi mi o jakiś przepis i ewentualne problemy z odbiorem domu.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 chętnie też dowiem się czegoś konkretnego. Chociaż moi znajomi takie normanle zamontowali - jak wszystkie wewnętrzne a garażu specjalnie zabezpieczonego nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.01.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 podawał ostatnio ktos, że w domkach prywatnych przepisy nie wymagaja p-poż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jeśli złodziej dostanie się do garażu to i do domu się dostanie ,bez względu na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 05.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 My mamy z garażu do kotłowni, a potem z kotłowni do garażu takie same jak i w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts