Teska 08.07.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 20 zł/m2 robocizna- wykonanie całego sufitu podwieszanego (150m2)regipsami , czesc fikusnie , szpachlowanie , ocieplenie stropu wełna .. zgłupiałam duzo to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 08.07.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Nie wiem czy dużo ale jak masz "niskie" pokoje to stacisz kolejne 5cm wyskości to przeważyło u mnie że został na sufitach zrobiony "normalny" tynk, jest równo, gładko i ni ma obawy że sie "zarysuje".U mnie tynki w 2002 za 22PLN/m2 za wszystko. G. Śląsk. Pzdrv.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 pwm salon wysokosc 3 m, pozostałe pomieszczenia 2,70 a strop mam drewniany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Tesko - u mnie to jest tak:ocieplenie stropu (wełna), folia paroizolacyjna, stelaże i płyty gipsowe - 85 zł (robocizna + materiał)natomiast same sufity podwieszane (materiał + robocizna) 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek 09.07.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 cześć, - górny śląsk ja szukam wykonawców regipsów na poddaszu. Z poprzednimi umówiłem się na 18/m2 (stelaż + gips pod farbe) ale po wykonaniu stelaży, uciekli z budowy - jak przystawiłem łatę i kazałem im wyrównać wszelkie góry i doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.07.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 cześć, - górny śląsk ja szukam wykonawców regipsów na poddaszu. Z poprzednimi umówiłem się na 18/m2 (stelaż + gips pod farbe) ale po wykonaniu stelaży, uciekli z budowy - jak przystawiłem łatę i kazałem im wyrównać wszelkie góry i doliny. Wysłałem Tobie na "priv" namiar na ekipę która regipsy wykonywała na moim poddaszu. Jak juz dojadą to robia uczciwie. Nawet do rana nastepnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.k2 10.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 20 zł/m2 robocizna- wykonanie całego sufitu podwieszanego (150m2)regipsami , czesc fikusnie , szpachlowanie , ocieplenie stropu wełna .. zgłupiałam duzo to czy nie? Wg mnie mało, moge powidzieć, że to cena minimalna, zimowa, na przetrwanie. Chcąc dobrze zrobić zabudowę poddasza trzeba sporo czasu poświęcić. Choć wszystko zależy jeszcze od kształtu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2003 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 bo tez i panowie beda u mnie zimowac.... beda robic całą reszte wykonczeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2003 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 pawel strych mam nieuzytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.k2 10.07.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 20 zł to jednak bardzo niska cena jak dla firmy. Może ekipa na "czarno" ?Zastanawia mnie jeszcze to "fikuśnie" - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts