dodi 03.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hey Nie mam za bardzo możliwości wygrzania podłogi gdzie jest położone ogrzewanie podłogowe ponieważ nie mam jeszcze pieca. Czy wygrzewanie jest bardzo konieczne? dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 03.07.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja też nie wygrzewam bo nie mam jeszcze przyłącza gazu ani kotłowni. Gres już położony na ponad połowie podłogówki - trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 03.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja nam juz płytki ułożone a pieca jeszcze niet ) zobaczymy co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remekb 03.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mam to samo - płytki skończone a pieca nie ma Najwyżej wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hey Nie mam za bardzo możliwości wygrzania podłogi gdzie jest położone ogrzewanie podłogowe ponieważ nie mam jeszcze pieca. Czy wygrzewanie jest bardzo konieczne? dodi nie musisz czekaj jak długo się da z fugowaniem jezeli mozesz zatop w kleju siatke z włókna szklanego - pomoze nie zaszkodzi klej elastyczny CM 16 ( tańszy od 17) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 03.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kiedyś była rozmowa na ten temat: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77855&highlight=wygrzewanie jak dorwę jakiegoś glazurnika w najbliższym czasie to nie zdążę wygrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ja też nie wygrzewałem i nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts