agnieszkakusi 03.07.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ns....hmmm... myślę, że nie zasłużyłam na podziwianie...nic takiego nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.07.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ns....hmmm... myślę, że nie zasłużyłam na podziwianie...nic takiego nie robię. A liczba postów w jednostce czasu? (Przepraszam za wtrącenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ns....hmmm... myślę, że nie zasłużyłam na podziwianie...nic takiego nie robię. możesz tak sobie myśleć ale ja "wiem swoje" i powtarzam robisz bardzooooo dooooobra robote.I podziwiam Cie bo masz w sobie to cos czego ......inni nie mają. Jeszcze raz bravo. serdecznie pozdrawiam KS,NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 szokujecie mnie... KiZ...ostatnio ostro się opuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wracając do merituma... Też tak do stanu surowego coś wklejałam, a później przestałam. Nie wiem, kto i w jakim celu by oglądał. Może sami życzliwi ludzie, może donosiciel-światonaprawiacz amator , a może I tak już legendy zaczęły krążyć, kiedy na naszą uliczkę (długa, jeden dom) doprowadzili słupy oświetleniowe, z racji tego, że jest odgałęzieniem ulicy głównej. Ale ludzie swoje wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 szokujecie mnie... KiZ...ostatnio ostro się opuściłam ja powiedziałem prawde i to co myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.07.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Trochę prywatności się należy.Własny dom to nie ermitaż do pokazywania.Drobne elementy są wskazane do pokazania w celach "poglądowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a może na mnie przechodzą jakieś "fobie" mundurowego męża? Wkońcu tyle się nasłucham o tym czy o tamtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts