Amtla 03.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wydaje mi się, że już był ten wątek. Niestety wyszukiwarka mówi NIE. Proszę bardzo o opinie użytkowników. Dodam tylko, że mam możliwość zamontowania okna. Niestey z drugiej strony, zabiera ono sporo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 03.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Moim zdaniem bez okna, jeśli tylko zapewnisz odpowiednią wentylację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 03.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 My będziemy mieć swoją garderobę z oknem. Lubię pomieszczenia z oknem a i na elewacji będzie to dobrze wyglądało Z tym, ze okno będzie wąskie i na krótkim boku garderoby. Aaaa garderoba 13m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 03.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Okno w garderobie nie należy do kategorii niezbędnych do życia. W moim projekcie miałem garderobę z oknem i ślepa łazienkę przy sypialni. Odwróciłem to i mam łazienkę z oknem i ślepą garderobę. Oczywiście nie muszę dodawać iż jestem z tego faktu również zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 03.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja mam z oknem teraz to zrobilbym bez bo sciana jest malo obstawna tylko kwestia wentylacji pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Faktycznie, należy rozważyć jeszcze wielkość pomieszczenia. W moim przypadku ok. 4 metrów kwadratowych. Krótsza ścianka ( ta na okno?) około 1.9m. Aha, Przemo, gdybym miała taką sytuację jak Ty, też bym się nie zastanawiała. A ja mogę wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wydaje mi się, że już był ten wątek. Niestety wyszukiwarka mówi NIE. Proszę bardzo o opinie użytkowników. Dodam tylko, że mam możliwość zamontowania okna. Niestey z drugiej strony, zabiera ono sporo miejsca. Też pamiętam, że był i tam odradzano, bo ubrania płowieją - jedno ramię ciemne, a drugie jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romwis 03.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Teraz mam dwie garderoby-obie bez okien a w nowym domu okno też poleciłem zlikwidować. Jest więcej miejsca.Garderoba nie może być szczelna - szpary w drzwiach plus ewentualnie otwory jakie często widzimy w drzwiach do łazienek. Idealnie gdy jest w niej kratka wyciągowa wentylacji mechanicznej.pzdr.-romwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 03.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Tu było o grzejniku w garderobie ale i oknie też co nieco http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1813183&highlight=#1813183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 nie mam, nie praktykuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 03.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mam dwie garderoby i obydwie bez okna. Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja wywaliłam dziurę na malutkie okienko, chociaż w projekcie go nie było. Odrobina świeżego powietrza na pewno ubraniom nie zaszkodzi, za to molom z pewnością się to nie spodoba. No i przy świetle dziennym łatwiej dobierać ubrania. Przynajmniej ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Edybre, najlepiej jak się AUTOR wątku odezwie Dziękuję. A jaka u Was została podjęta decyzja? Ogrzewanie też ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Gromadzę wszystkie argumenty ZA i PRZECIW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 03.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Edybre, najlepiej jak się AUTOR wątku odezwie Dziękuję. A jaka u Was została podjęta decyzja? Ogrzewanie też ważna sprawa Przygotujemy wszystko do podłączenia grzejnika w garderobie ale na razie go nie kupimy i zabaczymy pierwszą zimę jak będzie. I wtedy zdecydujemy - przekonamy się na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.07.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 nie mam, nie praktykuję.. grzejnika też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Barbossa Tzn. nie masz garderoby czy nie masz okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 no niee, te podarte łachy z avataru muszą gdzieś wisieć2x garderoba, bez okien, wentylacji (czasami otwieram drzwi, tyle że mam dwa "prosiaki" chętnie penetrujące garderobę, więc nie za często), bez grzejnikówjedna na poddaszu pod skosemnic się nie dzieje, nie kisi, nie capi, (może dzięki niezbyt poprawnej izolacji połaci dachowej)i tak już 8 latno ale jak niektórzy lubią zauważyć "to że Ty tak masz nie znacza, że jest prawidłowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ale tutaj wymieniamy doświadczenia, więc dziękuję za Twój głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zasada urządzania domu mówi o tym, żeby w garderobie nie robić okna. Ubraniom lepiej to służy... Ale trzeba pamiętać o dobrej wentylacji... Pozdrawiam p.s. ja ze swojego zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts