micialek1 03.07.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ale mam problem. w gminie powiedzieli mi ze nie maja funduszy na nowe plany zagospodarowania i zebym to zrobil we wlasnym zakresie. stare plany sa z 2002 r i w nich ta dzialka okreslona jest jako lesna co mam robic . pomocy :- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 03.07.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 znawcy tematu wypowiedzcie sie dodam ze dzialka ma 1,5 ha i cala zalesiona jest- sosny okolo 50 lat podobno mozna na takiej dzialce siedlisko pobudowac ale podobno . pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 03.07.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 no i co ktos sie wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_forum 03.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Też bym się chętnie dowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 04.07.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 i co nikt mi nie podpowie jak mam to zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 05.07.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 no ludzie pomocy jest to dla mnie bardzo wazne mam dzialke a nie moge na niej domu postawic . dzis mi jeden facet podpowiedzial ze trzeba zawolac lesniczego i zeby on "odlesil" ta dzialke . ale nie mam zadnej pewnej informacji same gdybania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Leśniczy Ci nie odlesi Chciałbym mieć takie możliwości. Ale bym pożył Poszukaj na forum. Zygmor się z tym barował. Podałem wszystkie paragrafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 05.07.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 DZIEKI IDE SZUKAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 05.07.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 troche poszperalem i wyglada na to ze zle sie zabralem do tej roboty papierkowej nie musze przeksztalcac dzialki z lesnej na budowlana ale wystarczy ze wydziele jej czesc pod zabudowe siedliskowa ? prosze o dalsze informacje jak to zrobic bo gubie sie w tych urzedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawed2 05.07.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ja jestem w tracie przekształcania działki rolnej w budowlaną tzn. wykonuje to za mnie radca prawny.Tobie też tak polecam zapłacisz za to zlecenie grosze a wszystko oni zrobią- naprawdę polecam załatwi wszystko wiedzą co i jak a ty w tym czasie możesz kawkę pić i siedzieć na forum zero stresu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micialek1 06.07.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 podciagam do goryprosze o dalsze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts