Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szef,chłopak...wyrzuty sumienia!:(

Recommended Posts

nie wiem czy komukolwiek będzie chciało sie to czytac ale co tam zaryzykuje!a wiec tak:mam chlopaka od pol roku...ogolnie to roznie to z nami bywa...moja mama go nie lubi,siostra tez nie...przyjaciolka rowniez.wsumie trudno jest go lubic.nie jest dla mnie niczym ksiaze z bajki ale mnie tacy faceci nigdy nie krecili;(ma rozne wiksy ale ja go bardzo kocham i mysle ze on mnie tez mimo jego trudnego charakteru i tego ze nie nalezy do facetow ktorzy prawia co chwile komplementy!no ale mniejsza z tym...ostatnio zapomnial o bardzo waznej dla mnie sprawie a mianowicie ze mialam wyniki matury...zrobilo mi sie z tego powodu bardzo przykro ale chyba juz sie przyzwyczailam:(...a teraz o drugiej sprawie a mianowicie o moim szefie.pracuje w biurze jako sekretarka od jakiegos miesiaca.moj szef od samego poczatku mnie podrywal...w przeciwienstwie do mojego chlopaka mowil mi ze ladnie wygladam itd.jest mlody ale ma zone i dziecko.No wiec gdy ta ten moj facet zapomnial o tej maturze poszlam do kumpeli oblewac.potem zadzwonil szef ze on tez musi ze mna oblac zdanie maturki ze mi gratuluje itd.ja juz oczywiscie wstawiona zgodzilam sie na spotkanie...no i wiadomo:(przespalam sie z nim,strasznie tego zaluje!Pamietam tylko tyle ze plakalam ze mowilam ze nie powinnismy ale poddalam mu sie!nie mozna tego nazwac gwaltem ale ja tego nie chcialam poprostu przez alkohol nie moglam sie wyrwac:(nie wiem co mam teraz zrobic jest mi strasznie zle.pteraz po wszystkim moj szef zachowuje sie tak samo.nadal jest dla mnie mily i wogole jakby nigdy nic.pytal sie kiedy znow razem pijemy...a mi jest tak bardzo zle!wiem z moj chlopak duzo razy sprawial mi przykrosc ale to przeciez nic nie usprawiedliwia.teraz jeszcze bardziej zrozumialam jak bardzo go kocham!czy mysicie ze powinnamzwolnic sie z firmy...?jesli chodzi o to czy powinnam powiedziec chlopakowi to na pewno nie!!!Bo wiem jaki on jest.najpierw chyba zabilby mnie a potem szefa!!Boze jak ja tego zaluje!wiem ze nigdy w zyciu nie zrobilabym tego gdyby nie ten cholerny alkohol!!!

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale glupia jestes przespac sie z facetem ktory ma zone i dzieciaka a w dodatku jest Twoim szefem. Jak sie sama nie zwolnisz to on nadal bedzie nalegal na kolejne spotkania oczywiscie te łóżkowe a jak nie bedziesz chciala to byc moze Cie wyleje bo powiedzmy powie Ci jakiegos pieknego dnia ze czegos tam nie zrobilas itp. Swoja droga ile Ty masz lat ze cos takiego robisz?! Kobieto pomysl! Wiadomo ze alkohol ale chyba masz jakas godnosc i szacunek dla samej siebie. A to ze jest Ci zle to tylko i wylacznie Twoja wina.

a swoją drogą skąd Ty sie wzięłaś na forum budowlanym ??? :roll:

Cos mi sie nie widzi żebys dom budowała :roll:

Nie ma takich miejsc w internecie gdzie nastolatki gremialnie płaczą po przespaniu sie z szefem ?

Tutaj nikt Ci nie napisze słowa pocieszenia, nie licz na to ! I nikt Cie nie rozgrzeszy.

Wypij to piwo sama.

o ja pitole :lol:

zapytam za Renatą: dlaczego na forum budowlanym :o :o :o :roll:

Kasiu dziecinko a na jakim??? :roll: :wink: Bez pitolenia na forum budowlanym :lol: :lol: :lol: :wink:

:oops: :oops:

się zaczerwieniłam i zawstydziłam :lol: :lol: :lol:

orzesz ty, no chyba na jakimś takim: Rzoterki sercowe, albo no nie wiem,

problem jest mi obcy i może dlatego taka nieczuła jędza jezdem i nie kumam bazy

o ja pitole :lol:

zapytam za Renatą: dlaczego na forum budowlanym :o :o :o :roll:

Kasiu dziecinko a na jakim??? :roll: :wink: Bez pitolenia na forum budowlanym :lol: :lol: :lol: :wink:

:oops: :oops:

się zaczerwieniłam i zawstydziłam :lol: :lol: :lol:

orzesz ty, no chyba na jakimś takim: Rzoterki sercowe, albo no nie wiem,

problem jest mi obcy i może dlatego taka nieczuła jędza jezdem i nie kumam bazy

ale jędza nieczuła jezdeś :wink: :p i nie trza Ci kumac bazy...Rozterki sercowe forum muratora. :wink:

Kasiu...........na najbliższym spotkaniu (zlocie) muratora :wink: :wink:

już przebieram nogami, znaczy się nie mogę się doczekać :oops: :oops: :lol: :wink:

przebieraj bo warto będzie..ja nie odpuszczam tym razem.

Jak to napisać....załadne jesteście :oops: :wink:

ojjj, no teraz dopiero się zawstydziłam :oops: :oops: :wink:

za miłe słowa dziękuję :D