oliwkag2003 20.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Przed chwilą tam dzwoniłam. Podali mi cenę 11zł/szt. Przy 200m2 cena to 10,50 brutto.W sumie rabat żaden, skoro Ty za 80 sztuk płaciłeś po tyle samo.Pustaki pochodzą z Lidzbarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Przed chwilą tam dzwoniłam. Podali mi cenę 11zł/szt. Przy 200m2 cena to 10,50 brutto.W sumie rabat żaden, skoro Ty za 80 sztuk płaciłeś po tyle samo. Pustaki pochodzą z Lidzbarka. tylko ze ja jestem handlowcem a Ty pewnie nie to tak pol zartem/pol serio mi placa za handlowanie i to calkiem niezle, szkole sie z tego i czesto wykorzystuje swoje umiejetnosci w zyciu prywarnym - dzis nie musialem sie nawet zbytnio wykazac na te 10,50 - zreszta przy 80 sztukach to na cenie zbytnio mi nie zalezalo. do tego jeszcze ich auto podjechalo do innej hurtowni po bloczki betonowe gdyz gips-bud nie ma takowych w ofercie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 20.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Tak się składa, że prowadzimy firmę handlową i handlujemy m.in. z Niemcami, Japońcami, USA itd. oraz w Polsce m.in. z takimi firmami, jak LG, Sharp, Orion i wiele innych. Zapraszam na www. bertol.com.pl Czego chcesz się od nas nauczyć? Tak w ogóle to co sprzedajesz? A tak na marginesie: gdybyśmy chcieli kupić w tej hurtowni - rozmawialibyśmy z nimi zupełnie inaczej i to na pewno nie przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Tak się składa, że prowadzimy firmę handlową i handlujemy m.in. z Niemcami, Japońcami, USA itd. oraz w Polsce m.in. z takimi firmami, jak LG, Sharp, Orion i wiele innych. Zapraszam na www. bertol.com.pl Czego chcesz się od nas nauczyć? Tak w ogóle to co sprzedajesz? A tak na marginesie: gdybyśmy chcieli kupić w tej hurtowni - rozmawialibyśmy z nimi zupełnie inaczej i to na pewno nie przez telefon. ja tylko kupuje w krajach ktore wymienilas + kilka innych ja w firmie zajmuje sie tylko polska od uczenia mnie sa inni takze czasu zajmowac Ci nie bede - chyba ze masz jakas umowe z organizacjami dysponujacymi pieniedzmi z funduszy UE i jakies atrakcyjne hotele na oku sprzedaje systemy antykradziezowe dla sklepow i marketow ja rozmawiam najpierw przez telefon bo nie lubie jezdzic bez potrzeby i marnowac tym samym nadmiernych ilosci czasu ofert na okna mam kilka. z 3 ciekawe z polecanych firm sa juz negocjowane przez telefon a pozniej jeszcze po nich pojezdze majac po kolei oferty w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 20.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Tak się składa, że prowadzimy firmę handlową i handlujemy m.in. z Niemcami, Japońcami, USA itd. oraz w Polsce m.in. z takimi firmami, jak LG, Sharp, Orion i wiele innych. Zapraszam na www. bertol.com.pl Czego chcesz się od nas nauczyć? Tak w ogóle to co sprzedajesz? A tak na marginesie: gdybyśmy chcieli kupić w tej hurtowni - rozmawialibyśmy z nimi zupełnie inaczej i to na pewno nie przez telefon. ja tylko kupuje w krajach ktore wymienilas + kilka innych ja w firmie zajmuje sie tylko polska od uczenia mnie sa inni takze czasu zajmowac Ci nie bede - chyba ze masz jakas umowe z organizacjami dysponujacymi pieniedzmi z funduszy UE i jakies atrakcyjne hotele na oku sprzedaje systemy antykradziezowe dla sklepow i marketow ja rozmawiam najpierw przez telefon bo nie lubie jezdzic bez potrzeby i marnowac tym samym nadmiernych ilosci czasu ofert na okna mam kilka. z 3 ciekawe z polecanych firm sa juz negocjowane przez telefon a pozniej jeszcze po nich pojezdze majac po kolei oferty w reku 1) No wiesz, przecież nie będę wymieniać wszystkich krajów, z którymi handlujemy, bo to nikomu tutaj nie potrzebne, a przebijać się nie zamierzam, choć widzę, że Ty masz do tego skłonności. 2) Temat doświadczenia w handlu wywołałeś sam i jak widać z Twoich wypowiedzi masz straszna potrzebę chwalenia się swoimi umiejętnościami, ale to nie miejsce na to. 3) Co do kontaktów telefonicznych - wszystko zależy co sprzedajesz. 4) A GAZELĘ BIZNESU już dostałeś? Poza tym - tematem tego forum jest temat zgoła inny, więc nie zanudzajmy czytających i trzymajmy się tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 podsumowalas mnie tak ze widze znamy sie z piaskownicy jak by nie patrzec ja dostalem oferte za 10,50 przy kilkudziesieciu sztukach a Ty za 11,00 zdaje sie przy kilkuset pozdrowienia i powodzenia EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 20.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jakbym to chciała kupić, to bym się targowała. Ja tylko zadzwoniłam, żeby się zorientować. Chyba nie myślałeś, że kupię przez telefon Poza tym taki zwykły pustakl mnie nie interesuje- nawet po 10zł, bo ja chcę budować z bloczka na P+W i z uchwytem montażowym.I tu Cie muszę rozczarować: taki bloczek wyniesie mnie poniżej 10zł (YTONG), więc po co mam płacić za zwyklaka 10,50zł zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 23.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jakbym to chciała kupić, to bym się targowała. Ja tylko zadzwoniłam, żeby się zorientować. Chyba nie myślałeś, że kupię przez telefon Poza tym taki zwykły pustakl mnie nie interesuje- nawet po 10zł, bo ja chcę budować z bloczka na P+W i z uchwytem montażowym.I tu Cie muszę rozczarować: taki bloczek wyniesie mnie poniżej 10zł (YTONG), więc po co mam płacić za zwyklaka 10,50zł zł? Oliwko a mozesz podac namiary na taką firme. Byłam w hurtowni we Wrocku, tu cena 24 kosztuje 13,90 i to nie ytong tylko z Powodowa ( zwyklak) H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasyl 23.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 suporex szary 24x24x59 z Kozienic w Radomiu można kupić po 9,50 z transportem na terenie Radomia gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 30.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzisiejsza cena suporeksu Solbet w Replinie k. Mińska Mazowieckiego - 11,00zł za "24". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 11.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 H+H bialy, 24 cm 600 - przy 3000 - 10.00 brutto z dowozem i HDS (WAWA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 04.09.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Beton komórkowy 24 Solbet - 10,40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 05.09.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dobrze by bylo gdybyscie podawali jakiej klasy (400,500,600 etc.) sa te bloczki.Ja mysle o zmienie Porotherm'u 25 na beton komorkowy 24 kl.400. Ma lepsze wlasciwosci termoizolacyjne, jest jednak gorszy pod wzgledem izolacji dzwiekowej. wydaje mi sie ze przy styropianie 15-20 cm na zewnatrz nie bedzie to juz wielkim problemem.Po prostych obliczeniach zdaje sie ze wyjdzie taniej za m2 niz Porotherm 25 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 suporex szary 24x24x59 z Kozienic w Radomiu można kupić po 9,50 z transportem na terenie Radomia gratis. Można już kupić po 8,90 PLN z dostawą na budowę. Rozmiar 24x24x59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 11.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 jaka jest aktualna cena w Polsce? gazobetonu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Wejdź sobie na tę stronę: http://www.icmarket.pl/index.php?manufacturers_id=36&osCsid=9794371d1cb08852949e68f7de6bd7f3 Będziesz miała pogląd na ceny (do tych, które tam są trzeba doliczyć VAT 22%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 12.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 BK 24-24-59 (500) Warszawa - 8.22 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas3339 12.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 24cm kolo 11zl, za 12cm placilem 3 dni temu 5,50.To 11 to jeszcze troche do utargowania.Cement po 420-440 Gorazdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 13.12.2007 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 24cm kolo 11zl, za 12cm placilem 3 dni temu 5,50. To 11 to jeszcze troche do utargowania. Cement po 420-440 Gorazdze. Jezzzu, ale w tym moim mieście rodzinnym macie ceny. Dwa tygoodnie temu w Błoniu płacilem 10 PLN za worek cementu, beton komórkowy 24 da sie kupić po 8 PLN. Ostatnio bardzo sobie chwalę kupowanie przez internet, jest duzo taniej niż na składach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 13.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dwa tygoodnie temu w Błoniu płacilem 10 PLN za worek cementu, beton komórkowy 24 da sie kupić po 8 PLN. Ostatnio bardzo sobie chwalę kupowanie przez internet, jest duzo taniej niż na składach budowlanych. Tomeki1, czy możesz podać namiar na Błonie? Startuję na wiosnę i powoli rozglądam się za sensownymi dostawcami - a ponieważ zaczynam w okolicach Błonia, to Twoja wskazówka byłaby szczególnie cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts