gogo5660 03.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mam maly problem poniewaz w poniedzialek wyjezdzam na miesieczna delegacje i nie mam do konca pomyslu jak spedzic ostatni dzien przed tym wyjazdem ze swoja Zona... wiadomo co bedzie ale moze ktos podsunie mi jakas propozycje na spedzenie dnia... tylko bedz takich ze mamy sobie caly dzien patrzec w oczy Swoja droga sam nie wiem po kiego ciula az miesieczna ta delegacja jak mozna to wszystko obskoczyc w tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mam maly problem poniewaz w poniedzialek wyjezdzam na miesieczna delegacje i nie mam do konca pomyslu jak spedzic ostatni dzien przed tym wyjazdem ze swoja Zona... wiadomo co bedzie ale moze ktos podsunie mi jakas propozycje na spedzenie dnia... tylko bedz takich ze mamy sobie caly dzien patrzec w oczy Swoja droga sam nie wiem po kiego ciula az miesieczna ta delegacja jak mozna to wszystko obskoczyc w tydzien Zostaw ją sama da sobie rade Jedź sobie spokojnie a ten ostatni dzień zapisz sobie w straty. Piszesz tak jakbys wyjeżdzał na wojne. To jeden miesiąc....poradzi sobie....Dopiero jak przyjedziesz to napisz.....:Mam maly problem poniewaz w poniedzialek wracam z delegacji i nie mam do konca pomyslu jak spedzic ten dzien zaraz po przyjeździe ze swoja Zona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o k...miesiąc spokoju bedzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.07.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kup żonie w prezencie pas cnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WMM 03.07.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jak wyglądasz jak ten gość co go masz w awatarku, to nic nie będzie. Jedzenie tych użyźniaczy umysłu niestety oprócz przyrostu tkanki mieśniowej ma dosyć dolegliwe skutki uboczne, ale próbuj może ci się coś tam uda wykrzesać z siebie. Kup z 2 kilo wiagry zjedz, jak przeżyje ci mięśień sercowy to ten drugi też może coś tam zrobi. Pewności nie ma niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zabierz zone na mila kolacje, albo sam taka w domku przygotuj. A jak bedziesz na wyjezdzie to czesto do zony dzwon aby wiedziala, ze tesknisz. p.s. to chyba jedna z pierwszych delegeacji? Moj facet czesto wyjezdza, przed wyjazdem robi ciezkie zakupy abym potem nie musiala dzwigac, dzwoni jak dojedzie, ze dojechal i zanim wyjezdza, ze wyjezdza.... Ja od czasu do czasu melduje sms-amy, ze zyje.... Przydalo by sie troche romantyzmu, musze meza opiep.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 gogo ....moze jakies kino , romantyczna kolacja ( moze tez byc w domowym wydaniu ) i niekoniecznie dzien przed wyjazdem mozesz zaczac juz od dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 zrób kolację sam - ale tylko jeśli nie robisz tego często - jeśli jednak często gotujesz -zabierz ją do dobrej restauracji (+jakiś malutki miły prezencik - niespodzianka) i na długi spacer we dwoje...tydzień to trochę za dużo na utrzymanie miłego, wyjątkowego nastroju... no chyba że macie mozliwośc wyjechania na mini wakacje - do spa - albo po prostu jakiegoś fajnego romantycznego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Pas cnoty?! Chyba metalowe strigi Selimm spokoju nie bedzie moze sama wpadnie na pomysl zeby pisac za mnie. Co do avatarka to akurat calkowite przeciwienstwo nie stosowalem nie stosuje i nie bede stosowal ani tabsow miesniorobnych a co do wiagry poki co nie potrzeba raczej przydaloby sie cos na powstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hihi ale sie usmiałam szczegolnie z wypowiedzi selimma i tedii. niktspecjalny on nie jedzie na wojne ale sie przejmuje ze bede tak dlugo sama WMM on nie musi niczego łykać zeby było dobrze Duszek Forum masz racje ze powinien dzwonic i musze go w tym temacie wyszkolic bo dzwoni ale niezbyt czesto co do delegacji to pierwsza taka długa zawsze były tygodniowe albo krótsze. Frosch mój niestety nie jest typem romantyka raczej ja wprowadzam do naszego zwiazku wątek romantyzmu a co do gotowania hmm jajecznica i kanapki to umie zrobic ale nic wiecej Żona gogo5660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 zono gogo to my tu w tajemnicy udzielamy mezowi cennych rad , a ty ..... p.s. skoro nie jest romantyczny .....czas aby zaczal byc ....zrobilby ci prawdziwa niespodzianke p.s.2 ...jakbys doszla do innych postow meza .....to ja bardzo chcialam cie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Spokojnie czasmi go musze kontrolować na tym drugim forum to tylko sie smiejemy jak piszemy razem wiec jest oki co do wyjazdu to sam mnie meczy co bym chciała a z reszta sam mi przesłał linka i sama miałam zobaczyć Frosch zaskoczona?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Spokojnie czasmi go musze kontrolować na tym drugim forum to tylko sie smiejemy jak piszemy razem wiec jest oki co do wyjazdu to sam mnie meczy co bym chciała a z reszta sam mi przesłał linka i sama miałam zobaczyć Frosch zaskoczona?! nie do konca wiedzialam , ze mnie polubisz p.s.dopisuj do swoich postow "zona" , zebym cie czasem nie podrywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ojenki zapomniałam mój bedzie na mnie zły bo miałam sie podpisać A co do podrywania to lepiej nie bo będę zła Żona gogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ojenki zapomniałam mój bedzie na mnie zły bo miałam sie podpisać A co do podrywania to lepiej nie bo będę zła Żona gogo zazdrosny jest? zrob mu niespodzianke i zapros nas wszystkich na pozegnalny wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ej dziewczyny nie przesadzacie z tymi tekstami o podrywaniu?! Te Zona bede musial sobie w domu porozmawiac A co do wyjazdu to wole spedzic ten ostatni dzionek sam na sam. To ja i pamietaj podpisuj sie jak piszesz za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 frosch a z czego tak sie cieszysz :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 egoista jestes wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 egoista jestes wiesz ? Moze tylko czasmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts