tom.f 03.07.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Proszę tu umieszczać komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 13.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 niech się mury pną do góry.Tom.f suuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 06.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 puk,puk Czy zupełnie zagineliście na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.f 06.09.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 puk,puk Czy zupełnie zagineliście na budowie? Staram się robic fotki z każdego etapu, ale na chwilę obecną brak czasu żeby je wkleić. Czy u siebie dawałaś ramy stalowe na poddaszu? Aktualnie czekam na ekipę od więźby i mam przygotowane miejsce pod ramy ale zastanawiam się czy można to jakoś inaczej rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 06.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ram nie mam. Mój wykonawca tak przeprojektował konstrukcje dachu że ich nie ma. Oraz nie ma słupów w dwóch pokojach na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 06.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Postępy prac widać. Niesamowite na twojej działce ten dom wydaje sie malutki. A mimo nawału pracy wklejaj zdjęcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 21.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 tom.f widzę że masz inne okno w garderobie. Jakie zmiany zrobiłeś?Domek nabiera już kształtów. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.f 21.09.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 tom.f widzę że masz inne okno w garderobie. Jakie zmiany zrobiłeś? Domek nabiera już kształtów. Fajnie Okno będzie identyczne jak po lewej stronie, tak będzie chyba lepiej wyglądać. Kolejne zmianą było zlikwidowanie spiżarki oraz zlikwidowanie dodatkwej lazienki na pietrze. No i jeszcze wyjście z kotłowni na działkę z tyłu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 26.09.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja tez buduje APS 105 tyle że bez garaży i z piwnicą, czy możesz wkleić jeszcze jakies fotki. Łazienkę na górze przy sypialni też zlikwidowaliśmy i nieco powiększylismy taras. Czy doświetlasz sypialnie na górze od strony wykuszu oknami dachowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.f 28.09.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja tez buduje APS 105 tyle że bez garaży i z piwnicą, czy możesz wkleić jeszcze jakies fotki. Łazienkę na górze przy sypialni też zlikwidowaliśmy i nieco powiększylismy taras. Czy doświetlasz sypialnie na górze od strony wykuszu oknami dachowymi? Nie miałem w planie ale teraz zastanawiam się nad tym Co do fotek niedługo bedą, narazie nie ma co za bardzo pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 28.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Czekam z niecierpliwością na fotki Piszesz w swoim dzienniku o błedach w projekcie, co konkretnie masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik1807 04.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts