Ewta 08.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Cześć Marku,Piszę po raz pierwszy. Jestem zaniepokojona plotkami o nowym prawie budowlanym, które ma podobno wejść w zycie 11 lipca, czyli za chwilkę. Otóz mam już wszystkie dokumenty potrzebne do odebrania domu, oprócz mapki, ale nie wiem czy przypadkiem po 11 lipca nie stracą one ważnosci. Powiedz mi prosze, czy ponizesz dokumenty wystarcza, a jeśli nie to co sie zmieni. 1.nowa mapka geodezyjna z domem i wszystkim naokoło, 2.odbiór kominiarski, 3.dziennik budowy i oswiadczenie kierownika budowy, 4.protokół elektryka, 5.protokół odbioru instalacji wodnej, 6.umowa na odbiór wody, 7.umowa na odbiór nieczystosci, 8.umowa na odbiór szamba. Mam pytanie, w gminie powiedzieli mi równiez o czyms takim jak "inwentaryzacja powykonawcza geodezyjna" czy to jest to samo co nowa mapka ? Dziękuję z góry na szybka odpowiedź.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Mapka to to samo co inwentaryzacja powykonawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts