I.W. 04.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 280 zł/tonę tego czegś to tanio Beton B20 na Śląsku mogę Ci sprzedać po 240zł/m3 +VAT czyli za około 2,3t z transportem w gruszcze, ale jak zapłacisz dodatkowo za transport to Ci zawiozę w każdy kawałek Polski Pomijając że to nie to samo to worek wychodzi 7 zł x 1,22 =8,54. W każdym markecie budowlanym dostaniesz za podobne pieniądze. Więc żadne tanio. A m3 normalnego betonu to ponad 2 tony. A beton na Śląsku bez żadnej łaski da się kupić po 212 zł/m3 netto z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 czytajac posty w tym temacie, to jedno mi sie nasuwa: brak wiedzy lub doswiadczenia nikogo nie powinien zwalniac z myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 04.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ostatnio słyszałem jak jeden kolega zaważył w słoiku cukierki czekoladowe, żeby było na potem wiec może beton też idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czytajac posty w tym temacie, to jedno mi sie nasuwa: brak wiedzy lub doswiadczenia nikogo nie powinien zwalniac z myslenia. o Kwintesencjo Wypowiedzi, prowadź zbłąkane owieczki... dobrze, że na forum jest osoba, która ma trzeźwe spojrzenie, bez tego byłoby smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 03.07.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ponieważ śmiech to zdrowie - postanowiłem podciągnąć wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts