qwazar 03.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam Proszę osoby mające kredyt hipoteczny w Banku Śląskim o swoje spostrzeżenia i ewentualne uwagi.Czy jesteście zadowoleni i jak Was traktują w trakcie trwania kredytu. Serdecznie dziękuje za ewentualne wypowiedzi. Mirosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr77 04.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja bralem kilka miesięcy temu i było wszystko ok. Napewno mniej opłat niż w PKO.Jeśli masz jeszcze ROR w ING BŚ to masz mniej formalnści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgrzeg 05.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 serdecznie polecam, naprawde godna uwagi oferta- napewno najlepsza na rynku w złotówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.07.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 serdecznie polecam, naprawde godna uwagi oferta- napewno najlepsza na rynku w złotówkach Ja też serdecznie, ale odradzam Wprawdzie nie wziąłem u nich mimo, że mam trzy ror-y, ale oferta droga, a obsługa żenująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotru7 06.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Śląski ma ofertę 3x0, ale trzeba wszystko dokładnie czytaćbo ten Bank to mistrz w pobieraniu różnych prowizji i ukrytych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szron 06.07.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A nie wiecie czy jeszcze jakis bank oprócz PKO BP ma mozliwośc dopłat do odsetek przez państwo?Wg mnie PKO BP maja drogie tematy przygotowawcze ale u mnie na 300 tys kredytu wyszlo 60 tys doplaty ze strony panstwa na 20 lat. Wg mnie to bardzo duzo.Osobiście nie lubie PKOBP ale dla takiej kasy jestem w stanie zagryźć zęby.Czy ktoś z was ma kredys z dopłatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bada62 06.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mam w Śląskim kredyt hipoteczny od roku ( teraz na szczęście w większości spłacony-po sprzedaży mieszkania) Moim zdaniem jest OK, może nie najtaniej, ale przejrzyście. Mam konto on-line, wiec na bieżąco widzę narastające co miesięczne odsetki. Gdy spłacałam większość nie czekali by ściągnąć całą ratę tylko oddali nadpłacone odsetki. Jedna tylko uwaga: BARDZO DOBRZE przeczytaj harmonogram budowy, który jest załącznikiem do umowy. Miałam tam wpisaną ewidentną bzdurę: najpierw transza na wykończenie dróżek, infrastrukturę, a ostatnie zapisane były przyłącza. Walczyłam 3 tygodnie żeby ktoś wreszcie poszedł po rozum do głowy, że żeby dostać ostatnią transzę musiałabym miec najpierw położoną kostkę brukową, a następnie to rozkopać by połozyc przyłącza. Absurd! Ale podpisany! Oparło się o kierownika rejonu.Wypłacono mi obie ostatnie transze równocześnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 06.07.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja planuję kredyt budowlany w Raiffeisen Bank, w którym mam od wielu lat konto. Proponują we frankach szwajcarskich z oprocentowaniem 3,75. Co do innych kosztów, to jeszcze dokładnie nie wiem. Mam trochę niską zdolność kredytową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 12.07.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 12.07.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dodam tylko dla zainteresowancyh, ze do 31.08.2007 w BSK jest "promocja":- 0 % za udzielenie kredytu- 0 zł za wcześniejszą spłatęPromocja obejmuje osoby, ktore zloza w tym czasie wniosek (nawet bez brania kredytu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 13.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a co sądzicie o Kredy Banku i Santander Consumer (dawny PTF)??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwronka 13.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ..Wg mnie PKO BP maja drogie tematy przygotowawcze ale u mnie na 300 tys kredytu wyszlo 60 tys doplaty ze strony panstwa na 20 lat. Wg mnie to bardzo duzo. Nieśmiało zapytam skąd te 60 tys - o ile mnie pamęć nie mylu to dopłaty obowiązują przez X lat, a nie przez cały czas spłaty kredytu - po X latach człowiek zaczyna spłacać całe odsetki. Mogę się mylić, bo interesowałam się tym z rok temu jak ustawa była jeszcze w powijakach - ale pamiętam, że dla dopłat nie opłacało się brać tak długiego okresu kredytowania, bo w sumie Państwo mniej dopłacało. Wyprowadźcie mnie proszę z ewentualnego błędu Acha - ten X w projekcie=8 lat , dopłata do 70 m2 domu czyli nie całeg kredytu, bo za pewne dom będzie większt niż 70 m2 Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts