WINKY 04.07.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dostałem inne niż zamówiłem(wg okazanego mi wzoru)a przedstawiciel na małopolskę powiedział mi że to normalne bo wzór nie musi odpowiadać parapetom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kom88888 25.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam jesli jest to parapet z marmuru(a raczej tak) to srzedawca ma rację,marmur jest kamieniem naturalnym i kazda płyta jest inna wzor jest mniejwiecej ten sam ale kolorystycznie moze się roznic,na marmurach moga byc roznego rodzaju przebarwienia itp...wiem co mówie,poniewaz zamawiam marmury na codzień do obudow kominkowych.Jesli zamowiłbys sobie imitacje marmuru,piaskowca itp... to napewno otrzymałbys to co widziałes na próbce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts