gośka57 04.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie Czy ktoś z Was ma jakąś godną polecenia firmę przeprowadzkową w W-wie? A może orientujecie się, jakie są koszty przeprowadzki? Będę wdzięczna za wszelkie odowiedzi, bo wreszcie pora przewieźć mebelki. pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 15.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o firmy tego typu to JAPA jest w porządku. Ma dużo dobrych opinii w internecie, także widać, że nie są amatorami. Jak do nich przedzwonisz, to zrobią Ci dokładną wycenę, ale zapewniam Cię, że dużo kasy od Ciebie nie wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan081 19.12.2019 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Tak sobie przeglądałem forum i akurat natrafiłem na ten temat, więc z góry przepraszam za odgrzewanie zimnego kotleta ale jeśli chodzi o przeprowadzki, to bardzo polecam tą firmę [moderowano] kiedyś pomogli mi w przeprowadzce i byłem bardzo zadowolony. Profesjonalna i rzetelna firma, na pewno nikt nie pożałuje, kto zdecyduje się skorzystać z ich usług Od moderatora: polecenia są pożądane, ale takie w pierwszych postach zawsze wyglądają zbyt sztucznie i co do zasady je usuwamy. Edytowane 19 Grudnia 2019 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts