agnieszkakusi 04.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jaki kolor wykładziny do jasno oliwkowych ścian i mebli w kolorze wenge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja- bym wybrał jakiś pasujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Selimmku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 04.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 To ma być wykładzina dywanowa?? Może brązowa albo jakaś jasna kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Tak, dywanowa. Jedna propozycję miałam: bordowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 04.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzisiaj nalozyłam lniane spodnie , koloru ecru. Do tego oliwkową lnianą szmizjerkę. Zestaw kolorystyczny super. Myślę, żę spisze się również w Twoich pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Bez? Nie bierz ciemnej wykladziny widac na niej karzdy pylek kurzu, cos jasnego, moze wlasnie taki kolor jak sciany, nie konecznie jednokolorowa... Moze jakas mieszanka kolorow, takich jak juz masz w pomieszczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 04.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A dlaczego chcesz wykładzinę dywanową? Mam w obecnym mieszkaniu we wszystkich pokojach dziennych. Nie polecam - siedlisko brudu i kurzu. Żadne szorowanie nie pomaga ani specjalne odkurzacze. A mam raczej ciemne wykładziny, wzór niejednolity. A już wcale nie wyobrażam sobie utrzymywać w porządku wykładziny beżowej czy kremowej. W przyszłym mieszkaniu wolę już niepolecane panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a ja mam w mieszkaniu wykładziny i jest ok. Mała ma 3 lata i non stop siedzi na podłodze bawiąc się, rysując...na panelach jest strasznie zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ja bym dała coś jasnego.. śmietankowego, jasny beż może i sie będą bardziej brudziły ale za to dają wrażenie przestronności i są takie "przytulne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 04.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ja bym dała coś jasnego.. śmietankowego, jasny beż może i sie będą bardziej brudziły ale za to dają wrażenie przestronności i są takie "przytulne" Szczerze odradzam jasną wykładzinę przy dzieciach! Soczki, czekoladki, pisaki...itp itd lepiej coś "maziatego" Jeśli chodzi o dobór koloru to najlepiej wziąśc do sklepu np kawałek listewki pomalowanej farbą (ta od sciany) I to przykładac do każdej wykładziny w sklepie. Nie ma lepszej metody Aga - Któreś połączenie na pewno cie przekona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.07.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Paulka, dobry pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Aga - i co wybrałaś? ja właśnie jestem na takim etapie - pomalowaliśmy sypielnię na oliwkowy i przymierzam się do jakiejś beżowej wykładziny podłogowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja do oliwki wziąłbym capuccino albo albo coś w deseń naturalnego lenu Całuski:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 oj, pokazcie ten oliwkowy kolor! zobacze czy u mnie podobny bedzie ja bede miala do tego bez, tolko to jakis inny - "mech" czy cos tam... wyglada jak groszek ze smietana ale umiem opisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Zeljka - postaram się pstryknąć fotkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 http://www.gify.amor.pl/gadu/gadu14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.08.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Do oliwki i dodatków wenge pasowałby kolor zgaszonego bursztynu, jasnego miodu to tak dla dodania i rozweselenia pokoju lub dla zrównoważenia jasny - kolor naturalnej wełny (len?) (ja mam taką w pokoju) i do tego dodatki - lampy, obrazy w tym bursztynie. Ten pierwszy zestaw kolorystyczny mam w firmie - na ścianach oliwka (dość ciemna i zdecydowania), wkładzina i drzwi z ościeżnicami miodowy bursztyn a meble ciemne. Tak sobie wymyślił architekt (pomieszczenia po kapitalnym remoncie w starym budynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 dabell - wiesz, cały czas myślałam o dodatkach w beżu i brązie, ale teraz dałas mi do myslenia z tym bursztynem u mnie ten oliwkowy/groszkowy/zielony wyszedł bo mąż się upierał.....ja tak do końca nie byłam do niego przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jak nie zapomnę wziąść aparatu - to zobaczysz jak to wygląda. Na podłodze w salce konferencyjnej mamy merbau dla odmiany i do tego meble z drewna chyba palisander - treak (takie z wyraźnym usłojeniem jaśniejszego brązu)- a do tego ciemny brąz skórzane krzesła. Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts