skalin 08.07.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jeśli możecie wystrzegajcie się firmy GENBUD (nie mylić ze STEFBUD ) w Łodzi na ulicy Brukowej 13. Pracownikom tej firmy klienci najwyrażniej przeszkadzają w pracy. Miałem ponadto ciekawy przypadek: Kupiłem u nich tynk akrylowy i podkład i podjechałem odebrać swoim własnym autkiem, panowie z magazynu zapakowali mi to co było dla mnie i odjechałem, zapomnieli tylko o jednym - powiedzieć, że jedno z wiader z gruntem jest otwarte. Wyobraźcie sobie moją wściekłość gdy w trakcie drogi zobaczyłem na podłodze bagażnika wylane 2/3 hoboka 25l gruntu. Jeśli ktoś miał doczynienia z takim gruntem to wie jak świetnie się go zmywa .... Samochód został doczyszczony w(85%). A na mój telefon do szefostwa firmy po slowach że:" rozlał mi się podkład w bagażniku bo ktoś z ich firmy otworzył hobok i go nie zamknął, a zapakowano go do mojego bagaznika" usłyszałem "Ja panu żadnej reklamacji nie uznam!!!!!!!" a potem coś co miało sens Pana bagażnik - pana kłopot. (pewność o otwieraniu hoboka przez pracowników tej firmy mam poniweaż brakowało jednego w partii naszykowanej do odbioru i panowie stwierdzili, że na sklepie coś jest i trzeba zajrzeć czy to nie to....) Co sądzicie o tak miłej firmie i o moim "wypadku"? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 09.07.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Ja z kolei jak wchodzę do wielu firm to czuję się jak w starym dowcipie:Przychodzi facet do księgarni:- Dzien dobry! Są książki?- Są.- To proszę dwie. Tak chciałaby pracować spora część pracowników hurtowni budowlanych. Do takich hurtowni więcej nie wchodzę, chyba że po konkretną rzecz, którą mają najtaniej. Z tego płynie wniosek, że nie ma żadnej recesji w budownictwie. PozdrowionkaMetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Wynika to z tego że na kładach budowlanych pracują osoby niekompetentne, które sprzedawały kiedyś warzywa a teraz sprzedają cegły. Ja ten problem rozwiązałem inaczej. Znalazłem jeden skład dostatecznie duży, gdzie kupuję praktycznie wszystko. Po kilku dużych zakupach dostałem przyzwoite rabaty i staram się nie błąkać bo przypadkowych składach.Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 09.07.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 No to ja również odradzam - żadna wycena (tzn. zestawienie materiałowe, do którego mieli wkleić swoje ceny), którą dałem Genbudowi do mnie nie wróciła. Unikać takich firm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalin 09.07.2003 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Myślałem, że temat pozostanie martwy... Dzięki za posty. Widzę że nie tylko ja nie lubię GENBUDU!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts