odaro 04.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kiedy na początku marca 2007 zacząłem intensywnie czytać forum było zarejestrowanych 46.000 z małych hakiem. Minęły 4 miesiące i pękła liczba 50.000 czyli zarejesterowało się 4000 nowych userów . Nie wiem jak było wczęsniej ale ten boom budowlany to chyba jedna prawda. Udzielałem się na różnych grupach dyskusyjnych ale czegoś takiego inni mogą tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem pewnie całkiem sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W którym roku w ogóle powstało forum? poczytałabym sobie z chęcią jakieś pierwsze topiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W którym roku w ogóle powstało forum? poczytałabym sobie z chęcią jakieś pierwsze topiki był rok 2001 kiedy to się rozpoczęło na dobre... to był prawdopodobnie pierwszy wątek i pierwszy post -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1 przy okazji zdementuje plotkę jakobym był na tym forum od początku, albo nawet wcześniej... zarejestrowałem sie jako 1689 forumowicz pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dzięki maksiu Ciekawe ze większość wypowiadających się w tym wątku nie zagrzała miejsca na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 05.07.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem Czemu niby to ma służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem Czemu niby to ma służyć tez jestem ciekawa mnie nie pytaj mam tylko jeden nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Występowanie tej samej osoby pod wieloma nickami, można sprawdzić poprzez numer ip. Ale to już jest zadanie dla Redakcji... Na niektórych forach, usuwani są użytkownicy piszący z takiego samego ip pod różnymi nickami... Ja sama nie jestem taka mądra w tych sprawach, ale moje córki miały z tym kłopot, stąd wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Minęły 4 miesiące i pękła liczba 50.000 czyli zarejesterowało się 4000 nowych userów . Z całkowitej liczby zarejestrowanych użytkowników nie napisało ani jednego posta aż 20152. te statystyki...he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.07.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Minęły 4 miesiące i pękła liczba 50.000 czyli zarejesterowało się 4000 nowych userów . Z całkowitej liczby zarejestrowanych użytkowników nie napisało ani jednego posta aż 20152. te statystyki...he he A gdzie te statystyki mozna objerzeć. Tak czy siak znasz inne forum z taka ilością zarejestrowanych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A gdzie te statystyki mozna objerzeć. u góry na Stronie Głównej - Użytkownicy, potem wybrać sobie metodę sortowania, ciekawe rzeczy tam wychodzą, nawet forumowicze zarejestrowani w 1970 roku, kiedy Internetu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem Czemu niby to ma służyć Czemu to ma służyc nie wiem, ale ja kojarzę jednego użytkownika pod pięcioma nickami. Ile ich ma w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Czemu to ma służyc nie wiem, ale ja kojarzę jednego użytkownika pod pięcioma nickami. Ile ich ma w rzeczywistości? tylko pięcioma? eeech, była tu taka jedna - rekordzistka...to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ja go kojarzę pod pięcioma i to od niedawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts