Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kiedy na początku marca 2007 zacząłem intensywnie czytać forum było zarejestrowanych 46.000 z małych hakiem.

Minęły 4 miesiące i pękła liczba 50.000 czyli zarejesterowało się 4000 nowych userów :o :o :o :o :o .

Nie wiem jak było wczęsniej ale ten boom budowlany to chyba jedna prawda.

Udzielałem się na różnych grupach dyskusyjnych ale czegoś takiego inni mogą tylko pozazdrościć.

https://forum.murator.pl/topic/82060-no-i-sta%C5%82o-si%C4%99-jest-50000-zarejestrowanych-u%C5%BCytkownik%C3%B3w/

W którym roku w ogóle powstało forum?

poczytałabym sobie z chęcią jakieś pierwsze topiki :D

był rok 2001 kiedy to się rozpoczęło na dobre... :D

to był prawdopodobnie pierwszy wątek i pierwszy post -> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1

przy okazji zdementuje plotkę jakobym był na tym forum od początku, albo nawet wcześniej... zarejestrowałem sie jako 1689 forumowicz

pozdrawiam

m.

a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem :roll:

Czemu niby to ma służyć :roll:

tez jestem ciekawa

mnie nie pytaj

mam tylko jeden nick :roll:

Występowanie tej samej osoby pod wieloma nickami, można sprawdzić poprzez numer ip. Ale to już jest zadanie dla Redakcji...

Na niektórych forach, usuwani są użytkownicy piszący z takiego samego ip pod różnymi nickami... Ja sama nie jestem taka mądra w tych sprawach, ale moje córki miały z tym kłopot, stąd wiem :oops:

• 2 weeks później...

Minęły 4 miesiące i pękła liczba 50.000 czyli zarejesterowało się 4000 nowych userów :o :o :o :o :o .

Z całkowitej liczby zarejestrowanych użytkowników nie napisało ani jednego posta aż 20152.

te statystyki...he he

Z całkowitej liczby zarejestrowanych użytkowników nie napisało ani jednego posta aż 20152.

te statystyki...he he

A gdzie te statystyki mozna objerzeć.

Tak czy siak znasz inne forum z taka ilością zarejestrowanych użytkowników

A gdzie te statystyki mozna objerzeć.

u góry na Stronie Głównej - Użytkownicy, potem wybrać sobie metodę sortowania, ciekawe rzeczy tam wychodzą, nawet forumowicze zarejestrowani w 1970 roku, kiedy Internetu jeszcze nie było :o

a mnie zastanawia ile jest osob na tym forum wystepujacych pod wiecej niz jednym nickiem :roll:

Czemu niby to ma służyć :roll:

Czemu to ma służyc nie wiem, ale ja kojarzę jednego użytkownika pod pięcioma nickami. Ile ich ma w rzeczywistości?

Czemu to ma służyc nie wiem, ale ja kojarzę jednego użytkownika pod pięcioma nickami. Ile ich ma w rzeczywistości?

tylko pięcioma? eeech, była tu taka jedna - rekordzistka...to były czasy :roll: