Webster 04.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Może ktoś polecić jakiegoś producenta automatyki do rolet? Coś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekeko 05.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja teraz wybierałem automatykę do bramy to widziałem w ofercie FAAC jako nowość automatykę do rolet, ale znając tego producenta to będzie to wysoka jakość. Więc sobie pooglądaj jego ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 10.07.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Naprawdę nie zna nikt więcej producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mandarynka 13.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja znalazłam przypadkiem szukając informacji o alarmach artykuł o automatyce załączam:http://www.4safe.pl/?sp=informacje/news/more&n=12405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Może ktoś polecić jakiegoś producenta automatyki do rolet? Coś sprawdzonego? to pytanie z serii Znacie dobrego producenta samochodu ?? mozesz sprecyzować o jakie funkcjonalności automatyki ci chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 16.07.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 No chyba napisalem autoamtyka do rolet? a co tu wiecej wyszczegolniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 17.07.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Rezi maja to byc rolety we wnetrzu domu, takie najzwyklejsze materialowe czy tam jak wolisz z PCW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sterowanie strefowe,zegarsterowanie bezprzewodowe, grupowe z czujnikami wiatru, nasłonecznienienia, podłoczenie do centrali alarmowej, zegar czy jest już instalacja czy dopiero będzie robina czy tylko góra- dół + zał centralne bez stref ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 18.07.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wlasnie instalacja ma byc robiona, alarm odpada bo beda to cienkie rolety wiec nie widze potrzeba, a reszty nie rozumiem chcialbym aby to bylo na pilota i kazda oddzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 20.07.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Rezi to wez mi powiedz o tych zawilosciach, co te wszystkie opcje oznaczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 20.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Rezi maja to byc rolety we wnetrzu domu, takie najzwyklejsze materialowe czy tam jak wolisz z PCW No właśnie, Webster chce automatykę do rolet materiałowych - wewnętrznych a wszyscy myśleli i pisali o roletach zewnętrznych Takie drobne niedomówienie Takie rozwiązania są stosowane raczej tylko w inteligentnych budynkach. Są bardzo kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts