3241mirek 04.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam. Przeczytałem prawie wszystkie wątki dotyczące zlewozmywaków i nasuwja mi się następujace spostrzeżenia. Struktura zlewozmywaka musi być chropowata, ale z postów użytkowników wynika że na ociekaczu nw tych chropowatościach osadza się kamień. Czyli lepij żeby była struktura gładka. Pogubiłem się już w tym wszystkim. Ludzie pomóżcie. Nigdzie nie słyszałem o tym żeby ktos kupił zlewozmywak firmy Deante. Czy ktoś ma i używa takiego. Prosze o POMOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 04.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mam Biancowegę, czyli dość podobnie bo Deante naśladuje Bianco (lub na odwrót zależy u którego sprzedawcy się dokonuje zakupu ). Po roku użytkowania nie ma żadnych osadów... (mówiąc wprost regularnie myjąc usuwamy wszystkie tego typu ślady). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 U mnie teka struktura lnu ale gowno to pomaga kamien i tak widac a tysiac poszedl sie walic lepiej kup zwykly no chyba ze u mnie jest taka dupna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 U mnie teka struktura lnu ale gowno to pomaga kamien i tak widac a tysiac poszedl sie walic lepiej kup zwykly no chyba ze u mnie jest taka dupna woda Nie mów tak brzydko,tyle chamstwa jest wokół.... choć uwaga słuszna. Szkoda kasy.Całkiem niedawno wszyscy mieli białe żeliwne zlewy i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 U mnie teka struktura lnu ale gowno to pomaga kamien i tak widac a tysiac poszedl sie walic lepiej kup zwykly no chyba ze u mnie jest taka dupna woda Nie mów tak brzydko,tyle chamstwa jest wokół.... choć uwaga słuszna. Szkoda kasy.Całkiem niedawno wszyscy mieli białe żeliwne zlewy i było dobrze. Wulgaryzmy to tez czesc naszego jezyka(sa nawet slowniki ) musialem tak napisac azeby wyrazic moje podejscie do sprawy jaka jest kupno zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 mam deante mercato. był najtańszy z 1,5 komorowych. pół roku i się błyszczy a wodę mamy zakamienioną bardzo. z resztą dziś jest tyle środków do usuwania kamienia. nie przepłacałbym za zlew. to samo z muszlą i kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 05.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 obecnie mam bianco - półtorej komory z metalowym ociekaczem, 6 lat i nic sie nie dzieje, natomiast przyoszczędzilismy na baterii i kupilismy deante - po roku zaczęła obłazić farba . Zastanawiam się nad kupnem zlewu ceramicznego. Czy ktos ma taki i podzieli sie opinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 05.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam. Przeczytałem prawie wszystkie wątki dotyczące zlewozmywaków i nasuwja mi się następujace spostrzeżenia. Struktura zlewozmywaka musi być chropowata, ale z postów użytkowników wynika że na ociekaczu nw tych chropowatościach osadza się kamień. Czyli lepij żeby była struktura gładka. Pogubiłem się już w tym wszystkim. Ludzie pomóżcie. Nigdzie nie słyszałem o tym żeby ktos kupił zlewozmywak firmy Deante. Czy ktoś ma i używa takiego. Prosze o POMOC! Miałem przez kilka lat zlew z blachy porowatej i było go łatwo utrzymać w czystości. Jedno przetarcie szmatą i brudy schodziły. Teraz od roku męczę się ze zlewem z blachy gładkiej i widać na nim nawet plamy po wysychającej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 My też użytkujemy zlewozmywak o gładkiej strukturze. Chromowany. Do nowego domu takiego już na pewno nie kupię, bo tak samo jak Krisker ...męczę się ze zlewem z blachy gładkiej i widać na nim nawet plamy po wysychającej wodzie Teraz będzie chropowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 05.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a ja dla odmiany, w domku planuję zlew ceramiczny biały, taki jakby wychodzacy z szafki moze mam ktoś doswiadczenia z takim w użytkowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 05.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Moja siostra ma taki robiony pod wymiar z granitu. Jednoczesnie jest i gladki, i nie widac sladow. http://img63.imageshack.us/img63/6751/zlewgranitip4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 05.07.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Fajny ten zlew. Już wybrałem. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Wybór padł na Deante Ondo 1,5-Komorowy z Ociekaczem Dekor. Zobaczymy jak się sprawuje w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts