Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlewozmywaki kuchenne

Recommended Posts

Witam. Przeczytałem prawie wszystkie wątki dotyczące zlewozmywaków i nasuwja mi się następujace spostrzeżenia. Struktura zlewozmywaka musi być chropowata, ale z postów użytkowników wynika że na ociekaczu nw tych chropowatościach osadza się kamień. Czyli lepij żeby była struktura gładka. Pogubiłem się już w tym wszystkim. Ludzie pomóżcie. :cry:

Nigdzie nie słyszałem o tym żeby ktos kupił zlewozmywak firmy Deante. Czy ktoś ma i używa takiego. Prosze o POMOC!

U mnie teka struktura lnu ale gowno to pomaga kamien i tak widac a tysiac poszedl sie walic lepiej kup zwykly no chyba ze u mnie jest taka dupna woda :roll:

Nie mów tak brzydko,tyle chamstwa jest wokół.... choć uwaga słuszna.

Szkoda kasy.Całkiem niedawno wszyscy mieli białe żeliwne zlewy i było dobrze.

U mnie teka struktura lnu ale gowno to pomaga kamien i tak widac a tysiac poszedl sie walic lepiej kup zwykly no chyba ze u mnie jest taka dupna woda :roll:

Nie mów tak brzydko,tyle chamstwa jest wokół.... choć uwaga słuszna.

Szkoda kasy.Całkiem niedawno wszyscy mieli białe żeliwne zlewy i było dobrze.

Wulgaryzmy to tez czesc naszego jezyka(sa nawet slowniki :p ) musialem tak napisac azeby wyrazic moje podejscie do sprawy jaka jest kupno zlewu :wink:

Witam. Przeczytałem prawie wszystkie wątki dotyczące zlewozmywaków i nasuwja mi się następujace spostrzeżenia. Struktura zlewozmywaka musi być chropowata, ale z postów użytkowników wynika że na ociekaczu nw tych chropowatościach osadza się kamień. Czyli lepij żeby była struktura gładka. Pogubiłem się już w tym wszystkim. Ludzie pomóżcie. :cry:

Nigdzie nie słyszałem o tym żeby ktos kupił zlewozmywak firmy Deante. Czy ktoś ma i używa takiego. Prosze o POMOC!

Miałem przez kilka lat zlew z blachy porowatej i było go łatwo utrzymać w czystości. Jedno przetarcie szmatą i brudy schodziły. Teraz od roku męczę się ze zlewem z blachy gładkiej i widać na nim nawet plamy po wysychającej wodzie :-?