Gość Agnisia 08.07.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Mam spory problem - wykonawca położył mi panele - ale nie usunął kleju dokładnie i zostały KOSZMARNE mazy - co z tym można zrobić, czym usunąć - bo prubowałam trzeć, ale boję się, że zetrę wierzchnią warstwę paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Mam spory problem - wykonawca położył mi panele - ale nie usunął kleju dokładnie i zostały KOSZMARNE mazy - co z tym można zrobić, czym usunąć - bo próbowałam trzeć, ale boję się, że zetrę wierzchnią warstwę paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teo 08.07.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Mam spory problem - wykonawca położył mi panele - ale nie usunął kleju dokładnie i zostały KOSZMARNE mazy - co z tym można zrobić, czym usunąć - bo prubowałam trzeć, ale boję się, że zetrę wierzchnią warstwę paneli Jest specjalny płyn, który można kupić w hipermarketach firmy "Soudal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts