Szop 04.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Zapraszam do dzielenia się uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 04.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 HEJ..ale narazie nie mamy się za bardzo czym dzielić bo nie masz ani opisów ani zdjęc...pozatym nie wiem co chcesz usłyszeć..jaką odpowiedz na JAKIE pytanie??? a więc chętnie poczytam Twoją historie..ale opisz ją troszke.....czy bale to nie są przypadkiem LOGSa ????(tak bym wstępnie zawyrokowała).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 04.07.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dziennk założyłem dzisiaj, dlatego taki wątły. Ale obiecuję, że będzie rósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 04.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 HEJ..ale narazie nie mamy się za bardzo czym dzielić bo nie masz ani opisów ani zdjęc...pozatym nie wiem co chcesz usłyszeć..jaką odpowiedz na JAKIE pytanie??? a więc chętnie poczytam Twoją historie..ale opisz ją troszke..... czy bale to nie są przypadkiem LOGSa ???? (tak bym wstępnie zawyrokowała).. No własnie ! Napisz co to za projekt i kto tak spokojnie i pięknie struga. No i wyjaśnisz to malkontenctwo od razu czy będziemy cierpieć niepewność do końca dziennika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 04.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No widzę, że na tym samym wózku jedziemy, tzn. ty jechałeś...ja dopiero będę Jakie wrażenia z budowy, było warto? Zdecydowałbyś się jeszcze raz na to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 04.07.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Bryła zewnętrzna - według sugestii wykonawcy i zapisów planu zagospodarowania. Sodek kompromis pomiędzy: żoną, wykonawcą i mną. Bale nie są LOGSa Malkontenctwo jest wrodzone (to nie kokieteria) i będę nim męczył duszę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 04.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No to kto strugał takie piękne bale. Pochwal Się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 04.07.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Pewnie, że bym się zdecydował - tylko wiedziałbym czego dopilnować i nie popuścić. EKO DOM Głogów Kontrola najwyższą formą zufania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 04.07.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Też wychodzę z tego założenia. A czego byś lepiej przypilnował?I może wyślesz jakeś zdjęcie gotowca. Czy malkontent to człowiek niezadowolony ze wszystkiego, we wszystkim doszukujący się wad, niedostatków, ujemnych stron? To jakie widzisz ujemne strony domu z bali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 04.07.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy malkontent to człowiek niezadowolony ze wszystkiego, we wszystkim doszukujący się wad, niedostatków, ujemnych stron? Tak to definiuje Kopaliński - więc chyba tak jest - ale może miał kaca jak opracowywał to hasło. To jakie widzisz ujemne strony domu z bali? Trzeba go sprzątać Ja taki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 05.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No to widzę dlaczego stałeś się malkontentem. Pewnie wszystkich budujących czeka taki los... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 06.07.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 EKO DOM Głogów Kontrola najwyższą formą zufania !!! A ta firma to nie jest prowadzona przypadkiem przez brata Romana Trochanowskiego? Bo właśnie brat ma gdzieś w okolicach Głogowa firmę a widać tą samą robotę No i podkręć tempo przy pisaniu dziennika bo wielu na to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 06.07.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 06.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zaje... fotki i domek Nie obijaj się bo fani bali Cię rozniosą za takie dawkowanie informacji A ten wykonawca to ktos z kręgu Trochanowskiego? Bo widzę że auto miało blachy międzyrzeckie ale wiem że wypożyczał bodajże dźwig bratu więc.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 06.07.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 No przecież napisałem w poprzednim poście, że Pan Krzysztof brat Pana Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 06.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Chyba braciszkowie się nie lubią skoro oddzielnie budują. Niezłe zdjęcie z tą tęczą Padało, kiedy stawiali bale? Byłeś codziennie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 06.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Podobno Roman ma tyle roboty że i wystarczyło dla brata więc nie było sensu budować razem skoro roboty jest dla 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 06.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Może i tak - ale jak wspomniałwm o Twojej budowie - to zapadła cisza...Jak u niego byłem, nawet słowem nie wspomniał, że jego brat też buduje. Małe rzeczy - a wiele znaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 06.07.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Oj, Panowie nieładnie tak plotkować. Spiskowa teoria dziejów nie ma tu zastosowania. W pierwszym podejściu dom miał mi budować Pan Roman ale tak się złożyło, że w międzyczasie dostał duże zlecenie zagraniczne. Pomimo, że nie mieliśmy jeszcze podpisanej umowy zaproponował dwa rozwiązania: 1. Rozpocznie moją budowę pół roku później. 2. Dom zbuduje Pan Krzysztof. Wybrałem drugie rozwiązanie. Podczas całej budowy nie zauważyłem żadnych animozji, na porządku dziennym były konsultacje, przerzucanie sprzętu itp. A który z braci lepiej buduje to ja naprawdę nie wiem - myślę, że jak to w życiu - raz jednemu a raz drugirmu lepiej wychodzi. Grunt, że dzielą się doświadczeniami. A to jak prowadzą swoje biznesy to ich a nie nasza sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 06.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Też tak myślę że nie ma tu spisowej teorii Poprostu sobie chłopaki pomagają. Akurat byłem pod Głogowem i widziałem budowę fajnej chatki przez Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts