Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Malkontent w domu z bali - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HEJ..ale narazie nie mamy się za bardzo czym dzielić bo nie masz ani opisów ani zdjęc...pozatym nie wiem co chcesz usłyszeć..jaką odpowiedz na JAKIE pytanie??? a więc chętnie poczytam Twoją historie..ale opisz ją troszke.....

czy bale to nie są przypadkiem LOGSa ????

(tak bym wstępnie zawyrokowała)..

HEJ..ale narazie nie mamy się za bardzo czym dzielić bo nie masz ani opisów ani zdjęc...pozatym nie wiem co chcesz usłyszeć..jaką odpowiedz na JAKIE pytanie??? a więc chętnie poczytam Twoją historie..ale opisz ją troszke.....

czy bale to nie są przypadkiem LOGSa ????

(tak bym wstępnie zawyrokowała)..

No własnie !

Napisz co to za projekt i kto tak spokojnie i pięknie struga. :roll:

No i wyjaśnisz to malkontenctwo od razu czy będziemy cierpieć niepewność do końca dziennika ? :wink:

Czy malkontent to człowiek niezadowolony ze wszystkiego, we wszystkim doszukujący się wad, niedostatków, ujemnych stron?

Tak to definiuje Kopaliński - więc chyba tak jest - ale może miał kaca jak opracowywał to hasło.

To jakie widzisz ujemne strony domu z bali?

Trzeba go sprzątać :evil:

Ja taki mam :evil:

EKO DOM Głogów

Kontrola najwyższą formą zufania !!!

A ta firma to nie jest prowadzona przypadkiem przez brata Romana Trochanowskiego?

Bo właśnie brat ma gdzieś w okolicach Głogowa firmę a widać tą samą robotę :)

No i podkręć tempo przy pisaniu dziennika bo wielu na to czeka :D

Oj, Panowie nieładnie tak plotkować. Spiskowa teoria dziejów nie ma tu zastosowania. :-?

W pierwszym podejściu dom miał mi budować Pan Roman ale tak się złożyło, że w międzyczasie dostał duże zlecenie zagraniczne. Pomimo, że nie mieliśmy jeszcze podpisanej umowy zaproponował dwa rozwiązania:

1. Rozpocznie moją budowę pół roku później.

2. Dom zbuduje Pan Krzysztof.

Wybrałem drugie rozwiązanie. Podczas całej budowy nie zauważyłem żadnych animozji, na porządku dziennym były konsultacje, przerzucanie sprzętu itp.

A który z braci lepiej buduje to ja naprawdę nie wiem - myślę, że jak to w życiu - raz jednemu a raz drugirmu lepiej wychodzi. Grunt, że dzielą się doświadczeniami. A to jak prowadzą swoje biznesy to ich a nie nasza sprawa.