Szop 07.08.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie zapomniałem - był on przedstawiny ze dwa lata temu Ale mam jeszcze inych domowników 1. Biały - Elrond Temudżyn Wicky Black. 2. Rudy - Garfield Gwoździk 3. Czarny - Cooki 4. Szylkret - Melania http://images38.fotosik.pl/172/7762b599c9c4be06med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 o 000000000000000000 ... SZOP ma zoo !!!!!!!!!!!!! z ciekawosci..... czy Twoje kocury śpią w domu?? mamy tylko 1szt, ale daje mi sie we znaki jak ..........., śpi w domu - niestety, i o np. 4 lub co pare tygodni zmienia na 5 budzi nas aby mu otworzyć drzwi-..w przeciwnym razie skacze po klamkach i sam sobie otwiera...... CUDNE KOTY,... najpiekniejszy ten biały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 11.08.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Koty na noc zamykam w łazience na piętrze. Natomiast cały parter zostaje dla psów, które też śpią w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 3 alarmy w na parterze??! niezly program,. to moze tez powinnam (u nas za kare) wsadzic kocura do łazienki (ale wcześniej wykręcić klamki z drzwi i okna) ciekawe czy załapie o co chodzi, tez uważam ze kot/pies powinien miec stale miejsce w domu, a nas to taki JASIO wedrowniczek, zdarza mu sie i w nasze pielesze zawędrowac,...-poza otwieraniem klamek to gubi tak sierść ze widać gdzie przesypia,.. ale jak teraz doroslego kota nauczyć ze dany kąt/pomieszczenie to jego pomieszczenie!- za poźno chyba....ale podziwiam za Twoj dobrobytek- ile to trzeba sie nalatać przy samym myciu misek,no ale i pociecha wielka..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 19.08.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Szop zwierzęta piękne, widać że zgrana z was rodzinka czytam i czytam Twój dziennik - już wiem czym na zewnątrz "malować" ale napisz proszę czym impregnowałeś bale w wewnątrz w łazience???saunie????też woskiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 21.08.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Bale (podkreślam) woskiem - pozostałe drewno wodnym lakierem - ale radzę poczekać aż dobrze doschnie.Sauna - niczym - i niech Cię ręka opatrzności chroni przed malowaniem jej w środku (chemia + wysoka temperatura = kłopoty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsuczek 19.08.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kominek cudny Fajne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 02.09.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Kominek piękny:) zainspirował mnie do zmiany planów:) bo u nas na razie ciągle taka bida nie dokończona, tzn kafle są, ale czegoś mu brak jeszcze, reszta szarosć nie zdradził Ci ten leśny lud jak to dokładnie wykonał, tylko o inspiracje prosze, nie zamierzam kopii ropbić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 HEJ, ciekawe czy jeszcze tutaj zaglądasz!!!? chciałam Ci BARDZO PIĘKNIE I GŁOŚNO PODZIĘKOWAĆ za instrukcję i fotki odnośnie listwe podłogowych na styku ściana i podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 08.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 08.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja witam w 2012 Czy możesz zdradzić jak z perspektywy czasu zachowują się bale impregnowane solami boru ? Mój domek stawiany przez Logsa w październiku po zimie pokrył się w kilku miejscach czarnym grzybkiem. Oczywiscie mozna go usunąć, ale zastanawiam się na ile wymywalne sole są skuteczne. Nie wiem też czy sole chronią przed szarzeniem drewna. Druga sprawa to podbitka - czy była przybijana bezpośrednio do krokwi, zwłaszcza ta wzdłużna pod okapem ? Interesuje mnie tez jak rozwiązałeś sprawę wentylacji dachowej. Czy w podbitce masz kratki wentylacyjne ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 13.04.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lekko zszarzały. W pierwszym roku jesienią też wylazła mi czarna pleśń na północno-wschodniej ścianie - przyczyna wg mnie prozaiczna na balach zostały trociny i pył drzewny, które stanowiły doskonałą pożywkę dla pleśni. Umyłem to szarym mydłem i po kłopocie. Więcej się nie powtórzyło. Elewacja na dzień dzisiejszy wygląda (ma kolor) jak na ostatnim zdjęciu domu w dzienniku.Podbitka nad okapem przybita jest do krokwi. Nie robiłem kratek wentylacyjnych, jest tam tyle nieszczelności, że kratki to wg mnie to kwiatek do kożucha. Zrobiłem za to w podbitce poziomej w każdym rogu włazy, dzięki czemu mogę tam się wśliznąć (mam konstrukcję leptosomatyczną) jeśli jest taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 18.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam się po raz pierwszy Gratuluję cudownego domu szczerze mówiąc nie są to zupełnie moje klimaty ale jestem pełna podziwu i zachwytu. Zarówno domek jak i jego wnętrze... są piękne Podobno w niedalekiej przyszłości w naszym sąsiedztwie ma powstać taki dom, jeśli będzie równie piękny jak ten to miło będzie na niego spoglądać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wnętrza masz cudne, mebelki super odnowione, chociąż zarówno i stylem jak i kolorem nie moja bajka...... - ale odnowienie godne podziwu, chętnie bym obejrzała na żywo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 09.09.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Super domek!!! Jaka firma go budowala? Czy dobrze sie mieszka w takim domku widze ze nie mieliscie ocieplenia od srodka czy taka grubosc bala wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts