pit79 04.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Pit to zapraszam na: piwo, whisky, kawę, czekoladę czy co tam lubisz Super:) napewno sie kiedyś odezwę , by obwjrzeć Twoje cudeńko Ja z kolei w Palmirach się buduje, a w ND czasem bywam. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 szop- cudny ten Twoj tarasik....--bardzo mi sie podoba!!!!!!!., płot tez sie extra prezentuje....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 bardzo ladnie zjdecie u Jokka wrzuciles.....eh...zazdroszcze etapu wykonczenia wkoło domku!!!cudnie!! napisz jaka to kostka? granitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Nie no ! Bajka Wakacje w takim domu trwaja cały rok. Taras i ogrodzenie jedyne w swoim rodzaju Baaardzo mi się u Was podoba. Bardzo fajnie, że założyłeś dziennik, chętnie będę do niego zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 23.07.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cieszę się, że się Wam podoba. A ścieżki to faktycznie z kostki granitowej 4x6 - szarej i czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 o qurcze Szop po prostu WOW ależ genialny jesteś po prostu wszystko dopracowane w każdym szczególe powiedz jak Ty to robisz i skąd to wiesz, szczerze zazdroszczę takiej wyobraźni i super realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 CUDNIE!!!!!! poprostu przepieknie to wszystko wygląda jestem pod wrażeniem poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 o matko!! gębe mi zamkneło!!!!!!!!!!!!!!!!najwyzszy komplement, niesamowicie cudnie to sie komponuje z Twoją chata!!rozumiem że to firma jakas ci ukladala to kosteczke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 03.08.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mylisz się Aniu Ja to mam szczęcie do uczynnych ludzi. Tym razem przechodziła dorodna kobitka: policzki rumiane, warkocz złoty, a dłonie niczym bochny chleba. Wypisz wymaluj Horpyna. Domek ładny - mówi - ale kostki granitowej nawet nie ma. Wstyd. Trzeba coś z tym zrobić. Ja, tu o estetyką krajobrazu dbam. Na drugi dzień przyjechała kostka, maszyny jakieś - i powstało co powstało. A i o pieniądzach nie chciała słyszeć - zasłaniając się łańcuszkiem Św.Antoniego -czy czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 SZOP, dziekujemy za instrukcje o listwach przypodłogowych-.....zdecydowanie się nam przyda, bo u nas zieją też dziury!!!!!... najlepszy to ten sprzęt z ołówkiem... , sprytne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a Szop, podaj jaka masz odległość na ganku pomiędzy tymi 2drewnianymi balami? bo u Ciebie zmieścila sie i ławeczka, u nas jakoś mało miejsca....., myśle czy nie poszerzyć troche...?i poprosze jeszcze szerokość schodków tych którymi wchodzisz do domu... dziekuje z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Szop..... nie moge sie napatrzeć tak pięknie u Ciebie podwórko masz zadbane, jak z żurnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 03.08.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mylisz się Aniu Ja to mam szczęcie do uczynnych ludzi. Tym razem przechodziła dorodna kobitka: policzki rumiane, warkocz złoty, a dłonie niczym bochny chleba. Wypisz wymaluj Horpyna. Domek ładny - mówi - ale kostki granitowej nawet nie ma. Wstyd. Trzeba coś z tym zrobić. Ja, tu o estetyką krajobrazu dbam. Na drugi dzień przyjechała kostka, maszyny jakieś - i powstało co powstało. A i o pieniądzach nie chciała słyszeć - zasłaniając się łańcuszkiem Św.Antoniego -czy czymś takim. Jasny gwint To Ty koniecznie do mnie ją podeślij, jak żyję takiej dobrej duszy nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 03.08.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Szop..... nie moge sie napatrzeć tak pięknie u Ciebie podwórko masz zadbane, jak z żurnala Bo mam ogrodników zdjęcia ekipy podczas narady produkcynej w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 pieski masz extra!!! wszystkie Twoje?? prosze napisz mi czym impregnowałeś dom od zewnątrz?? jaki produkt i jaki kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 03.08.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a Szop, podaj jaka masz odległość na ganku pomiędzy tymi 2drewnianymi balami? bo u Ciebie zmieścila sie i ławeczka, u nas jakoś mało miejsca....., myśle czy nie poszerzyć troche...? i poprosze jeszcze szerokość schodków tych którymi wchodzisz do domu... dziekuje z gory! Od podpory ganku do ściany jest 2,1m Między podporami jest 3m Szerokość schodów - 1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szop 03.08.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Iwuś - ta kobieta to chyba jakoś tak sama chodzi - po skończonej przez nią pracy nigdy więcej jej nie widziałem Kala - tylko sole boru raz na kwartał - technologia jest trochę wyżej w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a jak Ci sie sprawuje kominek CTM??rozumiem,że z płaszczem wodnym masz??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 03.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Iwuś - ta kobieta to chyba jakoś tak sama chodzi - po skończonej przez nią pracy nigdy więcej jej nie widziałem Może to jakaś miejscowa dobra "wiedźma"..... powiało tajemnicą i mistycyzmem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 SZOP, dzieki za info, chciałabym tylko Ci przypomnieć że zapomnialeś swojego własnego Gajowego Tropiciela przedstawić... to ten co chwilowo na Twych schodkach spoczywa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts