Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Malkontent w domu z bali - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Mylisz się Aniu :lol:

Ja to mam szczęcie do uczynnych ludzi. Tym razem przechodziła dorodna kobitka: policzki rumiane, warkocz złoty, a dłonie niczym bochny chleba. Wypisz wymaluj Horpyna.

Domek ładny - mówi - ale kostki granitowej nawet nie ma. Wstyd. Trzeba coś z tym zrobić. Ja, tu o estetyką krajobrazu dbam.

Na drugi dzień przyjechała kostka, maszyny jakieś - i powstało co powstało.

A i o pieniądzach nie chciała słyszeć - zasłaniając się łańcuszkiem Św.Antoniego -czy czymś takim.

Mylisz się Aniu :lol:

Ja to mam szczęcie do uczynnych ludzi. Tym razem przechodziła dorodna kobitka: policzki rumiane, warkocz złoty, a dłonie niczym bochny chleba. Wypisz wymaluj Horpyna.

Domek ładny - mówi - ale kostki granitowej nawet nie ma. Wstyd. Trzeba coś z tym zrobić. Ja, tu o estetyką krajobrazu dbam.

Na drugi dzień przyjechała kostka, maszyny jakieś - i powstało co powstało.

A i o pieniądzach nie chciała słyszeć - zasłaniając się łańcuszkiem Św.Antoniego -czy czymś takim.

Jasny gwint :o :o To Ty koniecznie do mnie ją podeślij, jak żyję takiej dobrej duszy nie spotkałam :o :o

a Szop,

podaj jaka masz odległość na ganku pomiędzy tymi 2drewnianymi balami?

bo u Ciebie zmieścila sie i ławeczka, u nas jakoś mało miejsca....., myśle czy nie poszerzyć troche...?

i poprosze jeszcze szerokość schodków tych którymi wchodzisz do domu...

dziekuje z gory!

Od podpory ganku do ściany jest 2,1m

Między podporami jest 3m

Szerokość schodów - 1,5m