genet 04.07.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam. Stoję właśnie przed wyborem rodzaju komina.Shiedel, czy komin z Bolesławca.Jakie są różnice, poza ceną oczywiście? genet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 04.07.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie ma różnic, poza ceną oczywiście Zobacz też np. tu: http://www.jawar.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=128 albo tu: http://www.kominy.cjblok.com.pl/pl/10,36/2/kominy.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Schiedel na pewno drozszy. A jesli chodzi o IBF, to ja wzialem i jestem mocno zawiedziony postawa tej firmy. Dostawa mocno opozniona, a kominy dojechaly niekompletne. Wiecej mozesz poczytac na moim blogu, do ktorego link znajdziesz ponizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 przede wszystkim radze sprawdzic ceny: zapewne schidel bedzie drozszy, ale byc moze roznica nie bedzie powalajaca i warta zaplaty. nie moge ocenic skutecznosci obu systemow w dzialaniu, ale w samym wykonaniu sa roznice.mam na mysli jakosc i dokładnosc pustakow i ceramiki, rodzaj welny, drzwiczki i inne metalowe elementy sprawiaja lepsze wrazenie i wzbudzaja zaufanie w schiedlu.za niemieckim producentem stoi tez wieloletnie doswiadczenie, gwarancja i serwis. pozd.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nie wiem czemu ale jak dokałdnie porównywałem ceny całego, kompletnego komina to Schiedel wychodził prawie taka samo cenowo dlatego wybrałem schiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts