Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Magica w łazience

DarioAS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wklejanie zdjęć:

1. umieść zdjęcie na serwerze w sieci (foto.onet.pl, fotosik itp.)

2. na gotowe zdjęcie - kliknij prawym przyciskiem, po rozwinięciu listy najedź na sam dół czyli Właściwości

3. trzeba skopiować adres z właściwości (http:...... jpg - musi być format JPG )

4. w poście, który chcemy umieścić na forum klikamy 2x na znaczek IMG u góry, lub piszemy [/b][color=darkred]tu wstawiamy bez żadnych spacji adres z właściwości zdjęcia[/color][b]

5. sprawdzamy przez podgląd :-) - żeby nie wysyłać zbędnych postów (zawsze można zmienić),

i już

:p

Skorzystalam z innego postu i podpowiedzi dabell (sorki ze bez pytania) , ale tez mnie inetresuje aranżacja takiej łazienki i chcialabym obejrzec zdjecia.

hej :p DarioAS

Ja jestem własnie w trakcie "robienia" łazienki w magice.

nie ma na razie swoicj zdjęć zdjęć, ale mam zrobione w Leroy Merlin . Ja wybrałam te czerwone i beżowe. A te z wytłaczanymi kwiatkami bedą w kabinie prysz.

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/6/0/6/24910840_d.jpg

sama jestem ciekawa jak to wyjdzie???

pzdr cyla 8)

już myślałam, że nikogo ta glazurka nie zainteresuje... Cieszę się, że jeszcze komuś przypadła do gustu. Bardzo podobała mi się aranżacja z tymi płytkami w gazetce Leroy Merline. Spróbuję to później wkleić (może się uda). A co do tych zdjęć, to wszystko było by dobrze, ale jest tak: założyłam album w onecie, jak zdjęcie jest małe to mam jpg, jak je powiększam, to zmieniają się te właściwości na jakieś coś i zamiast zdjęcia pokazuje się tylko adres strony czy coś tam. Nie wiem, jak to ugryźć, przecież z takich miniaturek, to nie da się za bardzo nic wydobyć!!

bardzo ładna, bardziej stonowane te kolorki, ale pełne uroku :roll:

Kasiola a gdzie to chcesz kupić Drogie pewnie, co? :o

Kupię w ArtCeramice w Gliwicach .Widziałam "na żywo" i są zdecydowanie bardziej "eleganckie" niż Magica. Cena ok.100zł/m2 ,dekory różne ceny.

Nie wiem czy to drogo, ale mam małą łazienkę i uznałam ,że postawię na jakość i efekt.

drogo, ale jeszcze nie tragicznie. Ja też mam małą łazienkę i tak samo myślę- na małej powierzchni tak dużych kosztów się nie odczuje :wink: . Tylko też chciałabym zobaczyć te płytki w realu ale nie bardzo wiem, gdzie u nas można dostać tą firmę. Spróbuję coś poszukać.

drogo, ale jeszcze nie tragicznie. Ja też mam małą łazienkę i tak samo myślę- na małej powierzchni tak dużych kosztów się nie odczuje :wink: . Tylko też chciałabym zobaczyć te płytki w realu ale nie bardzo wiem, gdzie u nas można dostać tą firmę. Spróbuję coś poszukać.

warto obejrzec w realu - wyglądają bardzo efektownie i porządnie wykonane -katalog http://www.aparici wyjątkowo nie oddaje efektu i prawdziwych kolorów np.dekory sa częściwo matowe i a wzorki na nich w połysku -bardzo żywe -fajny efekt - sama nie mogłam przekonać domowników pokazując im tylko katalog.

Zachwyciał mnie też seri Melibea Vison - czeka na nią moja druga łazienka -ale dojrzewam jeszcze do decyzji o zakupie.