DarioAS 04.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wynalazłam w Castoramie i w Leroy Merlin czerwone i beżowe płytki Magica, bardzo pasowałyby do mojej łazienki, ale ciekawa jestem jak to jest w realu. Ma ktoś taką glazurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a jak się wkleja fotki? Chciałam pokazać tą łazienkę na zdjęciu i za ... nie wiem jak. Juz próbowałam na sto sposobów, od rana i nic. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 04.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wklejanie zdjęć: 1. umieść zdjęcie na serwerze w sieci (foto.onet.pl, fotosik itp.) 2. na gotowe zdjęcie - kliknij prawym przyciskiem, po rozwinięciu listy najedź na sam dół czyli Właściwości 3. trzeba skopiować adres z właściwości (http:...... jpg - musi być format JPG ) 4. w poście, który chcemy umieścić na forum klikamy 2x na znaczek IMG u góry, lub piszemy [/b][color=darkred]tu wstawiamy bez żadnych spacji adres z właściwości zdjęcia[/color][b] 5. sprawdzamy przez podgląd - żeby nie wysyłać zbędnych postów (zawsze można zmienić), i już Skorzystalam z innego postu i podpowiedzi dabell (sorki ze bez pytania) , ale tez mnie inetresuje aranżacja takiej łazienki i chcialabym obejrzec zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 04.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hej DarioAS Ja jestem własnie w trakcie "robienia" łazienki w magice. nie ma na razie swoicj zdjęć zdjęć, ale mam zrobione w Leroy Merlin . Ja wybrałam te czerwone i beżowe. A te z wytłaczanymi kwiatkami bedą w kabinie prysz. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/6/0/6/24910840_d.jpg sama jestem ciekawa jak to wyjdzie??? pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 już myślałam, że nikogo ta glazurka nie zainteresuje... Cieszę się, że jeszcze komuś przypadła do gustu. Bardzo podobała mi się aranżacja z tymi płytkami w gazetce Leroy Merline. Spróbuję to później wkleić (może się uda). A co do tych zdjęć, to wszystko było by dobrze, ale jest tak: założyłam album w onecie, jak zdjęcie jest małe to mam jpg, jak je powiększam, to zmieniają się te właściwości na jakieś coś i zamiast zdjęcia pokazuje się tylko adres strony czy coś tam. Nie wiem, jak to ugryźć, przecież z takich miniaturek, to nie da się za bardzo nic wydobyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://foto1.m.onet.pl/_m/9ec8ba0ab643670c7b21681bbafa1519,5,19,0.jpg udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Pewnie, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 udało się... Tylko jakaś taka mała wyszła ta łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nikt więcej nie słyszał o takich płytkach??? Naprawdę ciekawią mnie takie płytki w realu, proszę pochwalcie się. A może ktoś ma inne takie intensywne zestawienie w łazience? W innych kolorach? Cyla czekam na Twoją łazienkę, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 można,można, tylko jeszcze nie skończona Wyśle Ci fotki zaraz jak tylko będzie co pokazać! pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 06.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja tez planuję taką kolorystykę ale z firmy Aparici -Valira Mango -mozna obejrzec http://www.aparici.commają do komletu 2 rodzaje listew dekor, płytkę gładką ,płytkę z ornamentem i podłogę do komletu. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.07.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 bardzo ładna, bardziej stonowane te kolorki, ale pełne uroku Kasiola a gdzie to chcesz kupić Drogie pewnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 06.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 bardzo ładna, bardziej stonowane te kolorki, ale pełne uroku Kasiola a gdzie to chcesz kupić Drogie pewnie, co? Kupię w ArtCeramice w Gliwicach .Widziałam "na żywo" i są zdecydowanie bardziej "eleganckie" niż Magica. Cena ok.100zł/m2 ,dekory różne ceny. Nie wiem czy to drogo, ale mam małą łazienkę i uznałam ,że postawię na jakość i efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.07.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 drogo, ale jeszcze nie tragicznie. Ja też mam małą łazienkę i tak samo myślę- na małej powierzchni tak dużych kosztów się nie odczuje . Tylko też chciałabym zobaczyć te płytki w realu ale nie bardzo wiem, gdzie u nas można dostać tą firmę. Spróbuję coś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 06.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 drogo, ale jeszcze nie tragicznie. Ja też mam małą łazienkę i tak samo myślę- na małej powierzchni tak dużych kosztów się nie odczuje . Tylko też chciałabym zobaczyć te płytki w realu ale nie bardzo wiem, gdzie u nas można dostać tą firmę. Spróbuję coś poszukać. warto obejrzec w realu - wyglądają bardzo efektownie i porządnie wykonane -katalog http://www.aparici wyjątkowo nie oddaje efektu i prawdziwych kolorów np.dekory sa częściwo matowe i a wzorki na nich w połysku -bardzo żywe -fajny efekt - sama nie mogłam przekonać domowników pokazując im tylko katalog. Zachwyciał mnie też seri Melibea Vison - czeka na nią moja druga łazienka -ale dojrzewam jeszcze do decyzji o zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/3/7/5/24973409_d.jpg Tak wygląda częsć mojej łazienki pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.07.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no, no. Już nie mogę się doczekać całości . Za tydzień też jadę na zakupy (glazurki bo armaturę już mamy). Tylko ciągle myślę i myślę czy to jest to co ma być . Pewnie jak każdy dopóki już nie zrobi tego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 eeetam! Ja cały czas mam wątpliwosci we wszystkim co robie i co wybrałam,az sama siebie mamjuz dosyć pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 efekt będzie dopiero, jak skończysz, na razie nie masz się co martwić . Sama zobaczysz. A to jeszcze zdjęcie tej glazurki z Castoramy, tutaj chyba bardziej jest ten kolor rzeczywisty... http://images28.fotosik.pl/19/11d6e740b1d75754med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.07.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dzis ta ściana cała czerwona tak wyglada:http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/3/4/3/25005233_d.jpgw rzeczywistości jest ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts