nidziowa 04.07.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 które panele są lepsze, gładkie czy takie chropowate. ? Czy ma to jakieś znaczenie? Wiele razy dotykałam paneli róznych cenowo i nie moge się zdecydowaćpomozciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.07.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hmm zal od gustu no i od tego czy chcesz czesto latac z mopem do paneli. Lepiej pomysl o grubosci paneli... kupuj " 8 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znafca 04.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witam gładkie czy takie chropowate. ? ... na chropowatych mniej widać zabrudzeń (np odcisk bosej stopy) ... grubość - jeśli masz równe podłoże wystarczy 7mm ... ścieralność - różnica między AC3 a AC4 to zaledwie kilka zł/m2 więc raczej skłaniaj się ku AC4 ... system połączeń - wybieraj te co mają "click" na krótkim i długim boku powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 04.07.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzieki za cenne uwagi.Do tej pory wydawało mi sie, ze im większa chropowatość tym "lepsze" panele. Ale to znowu nie miało powiązania z ceną. Ceny paneli są tak rózne od 16 zł po 70 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.07.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Nie wiem czy to ma znaczenie... U mnie w salonie są panele z powłoką imitującą drzewo i cholernie źle się czyści. Trzeba ścierę prowadzić równolegle do wzoru, bo zostają smugi. W pokoju obok są gładkie i można sobie robić mopem esy-floresy i nic nie zostaje. Oba produkty firmy Kronopol. Te z fakturą drewna droższe oczywiście i wg mnie ładniejsze, ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts