marekd 08.07.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 witajcieczy ktoś może wie coś o stropie z keramzytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 09.07.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 czy chodzi o terrivę z keramzytobetonu? Jeśli tak to ja taki strop mam. Na razie bez problemów, ale prawdziwe testy dopiero przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 09.07.2003 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 dokładnie o ten ,dziś sprawdzałem ceny ,niższe od ceramicznego a ciężar podobny, nie wiem tylko czy ciepło utrzymuje sie tak jak w ceramicznymmoże masz jakies dokładne informacje,byłbym wdzięczny bo jestem na przededniu zakupów...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 09.07.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 ja kupiłem terive z keramzytu i twierdzę że jest o WIELE lżejszy od ceramicznego. A cenowo jest o wiele tańszy ( jeśli budujesz w okolicach Wrocławia w Betardzie jest promocja do końca lipca i dają upust 19%).W razie pytań to: [email protected] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 09.07.2003 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 buduje w okolicach Łodzi - z ciekawości ile płaciłeś za sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 09.07.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Coś około 2,35z/szt (nie mogę znlaźć fajktury ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 10.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Też mam taki strop i jestem zadowolony. Jakby ktoś szukał z drugiej strony Wrocławia, tzn od strony Kobierzyc, to polecam małą betoniarnię w Wierzbicach (jedyna wada - nie mają transportu). PozdrowionkaMetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts