Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

a tu mamy tak...

zamontowane halogeny (ale jeszcze nie świecące, bo brak gniazdka)

http://images32.fotosik.pl/8/b1446e3a0aeb72damed.jpg

i łazienkę już wyposażoną, ale brudną, co musicie wybaczyć, bo tam na razie jest zbiorowisko wszystkiego, co nie potrzebne, ale potrzebne :lol: :lol: :lol: :lol: .

To różowe na wannie..

spokojnie, to tylko folia zabezpieczająca :wink:

http://images33.fotosik.pl/8/3979f4cf3acbc198med.jpg

http://images33.fotosik.pl/8/79d5969d28fece6dmed.jpg

i już nie jest taka duża ta łazienka... :cry: :cry:

a tu panel, ale też nie w stanie użytkowym na razie, jednak obiecałam, więc pokazuję jak to wygląda.

http://images34.fotosik.pl/8/d709c80049a57283med.jpg

tak szczerze...

nijak :cry: :cry:

ale już nic nie mówię, bo w końcu ktoś mi krzywdę z domowników zrobi...

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Komoda mogłaby zostać na tej ścianie, ale te mebelki wciskające się w ten kąt jakby się czegoś bały, nieładnie wyglądają. Może da się je stamtąd trochę wysunąć? Na tej ścianie z kaloryferem miały by się SUPER, ale cóż....:-? Łazienka wyszła ładnie i składnie, wszystko do siebie pasuje i dobrze współgra, z czego ty jesteś znowu niezadowolona? :lol:

A co będzie za tą półścianką w łazience koło kibelka? pralka?

Też mi się spodobały Largo :D

Nie wiem, czy coś na podłogę u Dawidka wybrane, ale ja bym się zaparła na jednokolorowe!!! Fototapeta jest bardzo widoczna, kolorowa i wesoła, nie trzeba więcej!

Tak się tylko wtrąciłam i wymądrzyłam :oops:

za tą ścianką jest pralka, stoi już ale jeszcze we worku i jest nie zamontowana.

Bianca też mi się wydaje, że te meble są wciśnięte :-? .

A może szafkę pod telewizor dać na tą czerwoną ścianę?

I nad nią tą wiszącą półkę?

Sama nie wiem, bo jeszcze nie ma wszystkiego.

Jakby to zostało tak jak jest, to na górę poszłaby szafka wisząca, a obok jeszcze wisiałyby trzy półki na książki.

Już nie byłoby tak pusto.

Na tym zdjęciu, chyba zastosowałam zbytnie oddalenie i te mebelki wyszły takie malutkie.

A to są spore sprzęty.

I jeszcze ma tam być w końcu ława i jakieś sofy albo coś.

Kiedyś, bo chyba nas już na wypoczynek nie będzie stać :roll:

Też mi się spodobały Largo :D

Nie wiem, czy coś na podłogę u Dawidka wybrane, ale ja bym się zaparła na jednokolorowe!!! Fototapeta jest bardzo widoczna, kolorowa i wesoła, nie trzeba więcej!

Tak się tylko wtrąciłam i wymądrzyłam :oops:

Braza powiem Ci tylko tyle, że po skręceniu tej serii mogę śmiało powiedzieć, że będą te meble na lata, są mocne i solidnie zrobione.

I mają przyjemną cenę.. :wink:

A z dywanem to chyba skończy sie na tym, że wejdziemy do jakiegoś przydrożnego sklepu i w końcu kupimy co będzie.

Jednolity kolor to może nie..

Ciapki jakieś muszą być, bo nie mam ochoty tak jak teraz wisieć na odkurzaczu kilka razy dziennie :x .

A wystarczy, tylko ciasteczko...

ooo, widzę nie tylko my meble skręcalismy na weekend, w ciszy przedwyborczej :lol:

komoda na tle czerwoinej ściany super, to nie będzie jej docelowe miejsce? grzejnik faktycznie wypada w takim miejscu że aż szkoda tam nie postawić ciągu szafek 8) chyba będziecie mieli przestawiania trochę, najlepiej przestawiac i patrzec w realu co gdzie najlepiej wyglada 8) powodzenia, meble super! na pewno jakoś się poukładają ;)

witam z rana

Ania, zdjęcia dywanu nie zrobiłam, bo już ich nie było. Parę dni temu jeszcze z 10 wzorów do wyboru, a teraz zero. Panu się kojarzy, że to agnella była. I to nie sklep komfortu był, a arbe:)

A ja kupiłam uliczki:) W OBI, bo tylko tam była policja, lotnisko i straż pożarna. Większy kawałek zostawiliśmy do obszycia, a mniejszy na próbę położyliśmy. Pawełek na początku: "nie zabardzo ten dywan", ale później nie było dziecka:) A co do małych chodniczków, hmmm ja po paru przejażdźkach na malych chodniczkach mam ich totalnie dość. Już się nawet zastanawiam, czym od spodu podkleić ten dywan, bo strasznie jeździ po podłodze:(

Largo bardzo fajne:) Komoda na ścianę pasuje, ładnie tam wygląda. A zdjęcia pozostałych mebli zrób tak, jakbyś "siedziała" na kanapie:) według mnie jak tam dojdzie TV, to źle nie będzie wyglądać. Ale ja lubię puste ściany:) sto razy bardziej boję się zagracenia.

Łazienka ma bardzo ładne kolory. O rozmieszczeniu się nie wypowiem, bo przez te ujęcia od dołu trudno mi cokolwiek powiedzieć. Ale mnie się ta łazienka dalej duża wydaje. I ja bym chyba uprosiła tatę, aby mi wannę płytkami obudował:)

A poza tym to zdjęcia napewno nie oddają całości:( Ja to zawsze jak widzę, jak źle mi wychodzą zdjęcia mieszkania to żałuję, że nie mam aparatu z obiektywem szerokokątnym.

Hej - dawno nic nie pisałam , ale ostatnio cały czas jestem na bierząco, bo u was nawet jednego dnia odpóścić nie można i juz zaległości :lol:

Łazieneczka piękna, mebelki do salonu też - a ustawienie - to trudno powedzieć patrząc na zdjęcia - musisz pokombinować, raz tak raz inaczej i sama

zobaczysz jak będzie najlepiej...

Poradzisz sobie... :) - ja dajej niecierpliwie czekam na kuchnie - bo porostu ciekawska jestem, a uważam że kuchnia to w zasadzie najważniejsze pomieszczenie w domu, sama naczęściej właśnie tam lubie siedzieć - no może nie teraz bo mam dziwną nadwrażliwość na zapachy... :lol:

no to powiem coś w tajemnicy...

meblarz się zalogował...

w tym tygodniu przyjeżdża...

będą meble!!!! :p

obiecał, że jeśli nie będzie miał frontów, bo nadal na nie czeka, to zamontuje same korpusy i porobi przyłącza :D .

To już coś.

Tylko teraz czekam na telefon, żeby mu się czasem nie odwidziało...

Ania, jaka super wiadomość z tymi meblami, czyli w październiku przeprowadzka? Bo bez frontów da się spokojnie żyć:)

Cieszę się, że meble się podobają, na razie zamówiłam tylko witrynę (tą niską) stolik TV i stolik kawowy. A stołu szukam, bo mam problem z wymiarami, tak na codzień to chcę aby miał 120cm, a takie rozkładają się góra do 205cm, a to mało:( Nie robię wielkich imprez, ale wystarczą urodziny Pawełka i my, dziadkowie i chrzestni to 12 osób:) Szukam więc stołu, teraz jeszcze zawyżyłam sobie poprzeczkę bo szukam barwionych na dębie (aby pasował do tego Arrasa). Krzesła chyba znalazłam to takie całe tapierowane z BMF. Dużo bardziej podobały mi się z Pagedu, ale albo były tylko na buku, albo bardzo ciężkie - aż trudno je było przesunąć.