agawi74 08.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kochane, wszystkiego naj, naj w tym wyjątkowym dniu i wzajemnie http://www.tulips.com/uploads/products/display/light%20pink%20and%20purple%20tulips1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.03.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ania, podaję fajny link z przepisami- muffinków cala masa od wyboru do koloru:lol2: i.... czekam na Twoje foty:D http://mojewypieki.blox.pl/strony/Muffinkiibabeczki.html No, to już mam porobione Nic ino w końcu robić je trzeba Dzięki, dzięki, kopalnio wiedzy wszelakiej , skorzystam z przepisu na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wiedziałam gdzie wpaść w to nasze święto:) Można piękne kwiaty podziwiać To ja w takim razie...na śledzika http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/9_pliki/5.jpg http://bi.gazeta.pl/im/2/5029/z5029622X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Loj, slinka mi pociekla, spadam, bo sie glodna zrobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania gdzie jesteś bo my tu szykujemy się na Ciebie :hug: a bardziej na Twoją wiedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania gdzie jesteś bo my tu szykujemy się na Ciebie :hug: a bardziej na Twoją wiedzę... My tzn Andżelika i ja...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 :yes: a co..... takie to już z nas bestyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hej, bestyjki, już u Was byłam Dobry temat zapodałyście Bogusiu, Ty jak zawsze z hojną ręką.. A ja już się dopiąć w spodniach nie mogę po tej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Teraz pytanie za sto punktów... Ścianka, którą chcemy zrobić będzie dzielić pokój na pół, nie ma pod nią ściany nośnej. W związku z tym potrzebujemy w miarę lekkiego materiału na przegrodzenie, cegły i pustaki odpadają. Wie ktoś coś w tym temacie?? Bo już byśmy pognali po materiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania a nie mysleliscie o regipsowej sciance? prosto jak drut, profile, regipsy, welne w srodek i pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No właśnie tego nie chcemy, bo zależy nam na czymś mocniejszym, zeby dziury sie nie robiły . Myślimy o płycie osb, bloczkach styropianowych.. Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 To kantowki - osb - welna i tez spoko. Ja takie mam, bo Rubik jest taka zbieranina, beton polaczony z budowa lekka i na gorze tak sa scianki dzialowe zrobione. ps a od czego dziury sie maja w sciankach regipsowych robic? nie strasz mnie, mam taka dorobiona w przyziemiu, bo oddzielalam pokoj goscinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ja coś o tych dziurach wiem one się tak same nie robią o nie potrzebny jest minimum 1 kornik- małe dziecko+ zabawki. mój bartuś potrafil nawet główką zrobić wgniotę (mam tylko 1 ścianę z płyty gip. mały wyskrobał dziurki za łóżkiem nie wiadomo kiedy) może starsze niż 3 latki tego nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ania, to rob z osb Twoj kornik bedzie akurat przy tej scianie ... u mnie spoko, bo tam od czasu do czasu goscie spia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Słoneczko, potwierdziłaś nasze obawy Mohag, ja mam dwa korniki, które lubią wszystko robic razem, w dodatku starszy często wpada autami na ściany , regips byłby bez szans. A jaką piękną dziurę widziałam w Ikea w niedzielę.. koszyk komuś ujechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hej, bestyjki, już u Was byłam Dobry temat zapodałyście Dzięki Aniu za porady i liczymy na więcej w najbliższej przyszłości :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No właśnie tego nie chcemy, bo zależy nam na czymś mocniejszym, zeby dziury sie nie robiły . Myślimy o płycie osb, bloczkach styropianowych.. Sama nie wiem Ja mam propozycję, najwyżej mnie zlinczuj.... A może ściana z płyty MDF w białym lub szarym kolorze.... Taka ściana-nie ściana, lekka i znacznie mocniejsza od gipso-kartonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.03.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Doberek Aniu:) Ja mam chyba przesilenie wiosenne, bo od 3 dni bez życia jestem. Strasznie mi się nic nie chce. Nie mówiąc już o ilościach jedzenia jakie pochłaniam. Niech już będzie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.03.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Magi, nie tylko Ty;).. ja ciągle ziewam i mam problemy z koncentracją uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hej Anuia dzięki za porady, jak pisała Aga będziemy prosić o więcej... A u nas znowu zima, pada jak cholera buuuuuuuuu, ręce opadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts