OK 14.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Gosiaczku, też się dawno nie pokazywałaś Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 27.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Można dostać "szału". Przebrnąć po koleji przez 34 strony i takie "smutne" zakończenie ?. Gdzie się podziały te "gadulce"?. Gdzie główny "prowokator" wątku ?. Czuje niedosyt. Pozdrawiam wszystkie "gaduły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Główna Prowokatorka chyba kopie te doły pod kable do internetu Aniu, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 27.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Główna Prowokatorka chyba kopie te doły pod kable do internetu Trochę niefortunny okres na kopanie , ale może dokopie się i pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Główna Prowokatorka chyba kopie te doły pod kable do internetu Trochę niefortunny okres na kopanie , ale może dokopie się i pokaże Da se radę, zawzięta jest Wierzę, że się doczekamy powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 I to powrotu w Hollywoodzkim stylu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 30.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Cierpliwości cierpliwości... Ania jeszcze "wejście zrobi".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No napewno zrobi niezłe wejście Tylko niech sie ociupinkę pospieszy bo nudno tu bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 30.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Skoro "gadulce" pilnują wątku, to główna "prowokatorka" pewnie dokopie się z kablem do serwera i wkleji trochę zdjęć jak jej się teraz żyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Gosiaczku, jako najlepiej poinformowanej pytam Ciebie - czy jej tam jakiej pomocy przy tej łopacie nie trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Hihi...to mam pomysł...robimy nalot na Anię...kiedy będziecie... ...trochę się zdziwi... ...oczywiście z łopatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ja tak na szybko, bo od znajomych piszę... oświadczam, że wracam w marcu!!! Czekajcie na mnie, bo się za Wami baaaardzo stęskniłam Dziękuję za wszystkie życzenia i tak dalej, wiecie, ze ja Wam też życzę wszystkiego naj, naj . Pozdrawiam serdecznie. PS- odciski mam takie od łopaty, że musiałam zrobic przerwe w wykopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 To czekamy do marca To już niedługo Napisz jeszcze szybciutko, jak Ci się żyje??? Pozdrowienia gorące masz od wszystkich, co mogą nie zdążyć, a też czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 11.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 PS- odciski mam takie od łopaty, że musiałam zrobic przerwe w wykopach Oj . Ale na pocieszenie wiadomo że, one znikają po czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 05.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Gdzie jest Ania Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hallllo już marzec!!!!!Aniu gdzie jesteś? Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No...Ania...chciałam jej pomóc w podkopach, ale że ciężarna to zabroniła...i sama się męczy... Z tego co wiem...pan od internetu zamówiony już jest...tylko wiecie jak to z fachowcami...odczekać swoje i tak trzeba... Juz niebawem, Ania będzie i opowie o zaległościach...ja dodam, że mieszkanko....hm...bardzo szcęśliwe...- wszystko jest jak powinno..... - mieszkańcom juz przyniosło wiele radości i...jeszcze przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 07.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No...Ania...chciałam jej pomóc w podkopach, ale że ciężarna to zabroniła... : Gratulacje Juz niebawem, Ania będzie i opowie o zaległościach...ja dodam, że mieszkanko....hm...bardzo szcęśliwe...- wszystko jest jak powinno..... - mieszkańcom juz przyniosło wiele radości i...jeszcze przyniesie... Trzeba czekac, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ania wróci za jakieś dwa tygodnie...tzn. internet podpięty będzie miała za jakieś 3 dni, ale uaktywni się potem dopiero za 10 dni...więc w sumie poczekać na nią trzeba ok 2 tygodni...ech...normalnie te formalności są straszne...opowie wam jak wróci czemu to tyle trwa...no ale ważne że wkońcu dało się kopać i juz niedługo będzie z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts