Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tak na szybko, bo od znajomych piszę...

oświadczam, że wracam w marcu!!!

Czekajcie na mnie, bo się za Wami baaaardzo stęskniłam :wink:

Dziękuję za wszystkie życzenia i tak dalej, wiecie, ze ja Wam też życzę wszystkiego naj, naj :) .

Pozdrawiam serdecznie.

PS- odciski mam takie od łopaty, że musiałam zrobic przerwe w wykopach :roll: :roll: :roll:

• 4 weeks później...

No...Ania...chciałam jej pomóc w podkopach, ale że ciężarna to zabroniła...i sama się męczy... :lol:

Z tego co wiem...pan od internetu zamówiony już jest...tylko wiecie jak to z fachowcami...odczekać swoje i tak trzeba... :evil:

Juz niebawem, Ania będzie i opowie o zaległościach...ja dodam, że mieszkanko....hm...bardzo szcęśliwe...- wszystko jest jak powinno..... :roll: - mieszkańcom juz przyniosło wiele radości i...jeszcze przyniesie... :wink:

No...Ania...chciałam jej pomóc w podkopach, ale że ciężarna to zabroniła... :lol: :

:) Gratulacje :)

Juz niebawem, Ania będzie i opowie o zaległościach...ja dodam, że mieszkanko....hm...bardzo szcęśliwe...- wszystko jest jak powinno..... :roll: - mieszkańcom juz przyniosło wiele radości i...jeszcze przyniesie... :wink:

Trzeba czekac, trudno.

Ania wróci za jakieś dwa tygodnie...tzn. internet podpięty będzie miała za jakieś 3 dni, ale uaktywni się potem dopiero za 10 dni...więc w sumie poczekać na nią trzeba ok 2 tygodni...ech...normalnie te formalności są straszne...opowie wam jak wróci czemu to tyle trwa...no ale ważne że wkońcu dało się kopać i juz niedługo będzie z nami... :D

• 2 weeks później...