Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no nie....no to teraz zaskoczenie....

Witaj powrócocna i to jeszcze z jaka piękna wiadomoscia!!!!!!!

http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c015.gif

GRATULEJSZYN!!!!!!!!!

No...Ania...chciałam jej pomóc w podkopach, ale że ciężarna to zabroniła...i sama się męczy... :lol:

Z tego co wiem...pan od internetu zamówiony już jest...tylko wiecie jak to z fachowcami...odczekać swoje i tak trzeba... :evil:

Juz niebawem, Ania będzie i opowie o zaległościach...ja dodam, że mieszkanko....hm...bardzo szcęśliwe...- wszystko jest jak powinno..... :roll: - mieszkańcom juz przyniosło wiele radości i...jeszcze przyniesie... :wink:

Tu jakby sie nam Gosiaczek trochę wygadał :wink: :lol:

Gratulacje Aniu! :p

z niespodzianką, z niespodzianką :wink:

KIEDYŚ TAM.. NA POCZĄTKU TEGO WĄTKU PISAŁAM, ŻE CZAS ZACZĄĆ STARAĆ SIĘ O DRUGIE DZIECKO...

ALE PRZEŁOŻYLIŚMY TO DO CZASU PRZEPROWADZKI, BO NIE WIEDZIELIŚMY CO BĘDZIE POTEM.

I DOBRZE.

TO JEST JEDNAK WIELKA SPRAWA, ZANIM DOJDZIE SIĘ W NOWEJ CHAŁPIE DO ŁADU I SKŁADU, TO TROCHĘ MIJA.

NIE MUSIAŁAM NA SIEBIE UWAŻAĆ, WIĘC ROBOTA SZŁA NAWET PO NOCACH. W ŻYCIU NIE POMYŚLAŁABYM, ŻE TO TYLE ZACHODU, ZANIM SIĘ WSZYSTKO POUKŁADA, POSEGREGUJE I ODSPRZĄTA Z TYCH KURZÓW I WOGÓLE.

JUŻ NIE CHCIAŁABYM ZA ŻADNE SKARBY PRZECHODZIĆ PRZEZ TO SAMO, KOSZMAR.

:lol: ALE TERAZ JUŻ JEST OK.

Powysyłałam trochę życzeń po znajomych. Nie wiem, czy po wszystkich, ale mam taką nadzieję. Trochę jest tu osób, które bardzo lubię i o nich nie zapomniałam :wink:

Kobietki, bardzo Wam dziękuję za opiekę nad tym wątkiem, miło było się po tak długiej nieobecności nadal zobaczyć na pierwszej stronie. To wasza zasługa.

Cześć Aniu!!!

Ale nam zrobiłaś podwójną niespodziankę na zajączka. Najpierw, że się pojawiłaś, a potem że będzie Was czworo. Z tej okazji samych szczęśliwych chwil życzę i dołączam podwójnie aktualną karteczkę...... :wink: :wink: :wink:

http://konopki.ovh.org/obrazy/fotografie%20dzieci%20-%20geddes%20-%2041.jpg

G R A T U L A C J E A N I U

Wspanialy powrot i to w jakim stylu - bardzo dla Was sie ciesze! Bardzo milo nas wszystkich zaskoczylas!

Dawidek to juz wielki chlopak - bardzo sie zmienil - zmeznial 8) super fotki, ale nie pojdzie Ci tak latwo - prosimy o wiecej - za dlugo Cie nie bylo ;)

Bardzo dziekuje za zyczenia moja kochana...

bardzo dziękuję za ciepłe słowa.

Wiecie...

dziś jeszcze są święta, więc jesteśmy ciągle w rozjazdach, ale jak tu jutro wpadnę...

Wam zrobię kawkę (pewnie popołudniową, jak młody się uśpi) a ja zasiądę ze słoikiem wody spod ogórków kiszonych....

Jakoś teraz to dla mnie taki duuuuży rarytas :wink: :wink:

I coś wkleję i coś popiszę, muszę Wam zdać relację z tych paru miesięcy....

no, to pa..