Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malmuc dzięki :wink:

Własnie się zastanawiam, jak ja mam się wziąść za Twój dziennik..

OK już zaliczyłam (wczoraj prawie do 1.00 w nocy), a jeszcze tyle do zaliczenia :roll:

Lecicie jak burza normalnie z tym wszystkim :o

Wam też dzięki oczywiście, mam nadzieję, że pijecie za to moje zdrówko :wink:

Braza, ta Twoja prawie stówa stron doprowadziła mnie prawie do zawału :o :o

Cieszę się, że wróciłaś Aniu, będę teraz musiała ostro nadrabiać zaległości.

Po pierwsze najlepsze życzenia z okazji Urodzin,

Po drugie gratulację z okazji rychłego powiększenia rodzinki,

Po trzecie cieszę się, że mieszkasz w końcu w swoim wymarzonym domku :lol: :lol: :lol:

Ja też już mieszkam d 30 listopada, więc to już 4 miesiące, niestety mam problem z netem, więc rzadko piszę na forum. Ciągle coś się dzieje, ale w końcu na swoim :lol:

No i do tego moja rodzinka też się powiększy, w okolicy 25 lipca :lol: :lol: :lol:

Buziaki i postaram się wpadać do Ciebie jak najczęściej.

Aniu moja pani ginekolog od początku uważa, że to chłopak. Zobaczymy. Jutro jadę na usg, więc już pewnie i ja się tam chłopaka dopatrzę :lol: W każdym razie czuję się w tej ciąży zupełnie inaczej niż z Wiką, więc pewnie coś w tym jest i nie mam zachcianek i nie jem ogórków, a mdłości to mam do tej pory (a to już 23 tydzień).

Buziaki

Hej dziewczyny...tak czytam czytam i normalnie jakieś zaciążenie panuje... :o

ja się pochwalić muszę...

Ja już rozwojona całkiem niedługo będę, bo już w maju...i dzisiaj właśnie lekarz potwierdził że pomiędzy nóżkami nic nie wyrosło, czyli będzie malutka Kinga, której główka wygląda mniej więcej tak:

http://img509.imageshack.us/img509/4011/lastscanqn2.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/4011/lastscanqn2.60e2ba08c9.jpg

No a dla Ani cos specjalnego z okazji kolejnego roczku...oby był jeszcze bardziej udany niż ten co minął... :wink:

http://img444.imageshack.us/img444/4654/galeriaannegeddes387al6.jpg

A soczku napijamy sie pewnie razem na jakiejś urodzinowej imprezie... :D

Ech...laska ale za te słodkości to ci nie wiem co zrobie...wszystkiego bym zjadła...mniam mniam/...tylko szkoda że to wirtualne tylko...

Wszystkiego naj... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif

jaeśli ktoś tu wpadnie akurat na kawkę, to zapraszam przy okazji na małą biesiadę....

Poświętujcie ze mną...

Właśnie dziś się starzeję o kolejną wiosnę :roll:

No to starzejemy sie razem - ja tez dzisiejsza. I moj Slawek (czyli maz) tez, wiec mozemy niezla imprezke odstawic. GRATULACJE z okazji powiekszenia rodziny. Na marginesie, 5 lat temu mialam dokladnie taki sam termin na USG jak Ty. :D

jaeśli ktoś tu wpadnie akurat na kawkę, to zapraszam przy okazji na małą biesiadę....

Poświętujcie ze mną...

Właśnie dziś się starzeję o kolejną wiosnę :roll:

No to starzejemy sie razem - ja tez dzisiejsza. I moj Slawek (czyli maz) tez, wiec mozemy niezla imprezke odstawic. GRATULACJE z okazji powiekszenia rodziny. Na marginesie, 5 lat temu mialam dokladnie taki sam termin na USG jak Ty. :D

to zdrówko kochana :wink:

kieliszek winka mi nie zaszkodzi....

http://www.strykowski.net/fotografia_makro_zdjecia/kieliszki,_zdjecia_kieliszkow_porcelany_46.jpg

no, to trochę nas łączy...

nawet usg, choć w innym czasie :p

DLA WAS TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :wink:

Aniu moja pani ginekolog od początku uważa, że to chłopak. Zobaczymy. Jutro jadę na usg, więc już pewnie i ja się tam chłopaka dopatrzę :lol: W każdym razie czuję się w tej ciąży zupełnie inaczej niż z Wiką, więc pewnie coś w tym jest i nie mam zachcianek i nie jem ogórków, a mdłości to mam do tej pory (a to już 23 tydzień).

Buziaki

no, to ja za to jem same ogórki kiszone, grzybki marynowane, kapuśniak to mogłabym cały tydzień mieć na obiad i wogóle wszystko kwaśne...

Kiwi, winogronka, czasem jogurty. Mdłości też mam do tej pory, też powinny już przejść bo to 15 tydzień, więc trochę za mną. A tu nic... Nawet w nocy się budzę czasami, bo tak mi niedobrze. Nie mogę piec mięsa, niektóry zupy gotuję na wdechu (potem małż wcina wynalazki....), a o kawie to nawet pomyśleć nie mogę..

Ale najgorsze to jest to, że nie mogę jechać samochodem!

Odrazu mnie muli. A tu na porodówkę to do Krakowa się wybieram....

Ciekawe jak, chyba normalnie pociągiem :roll:

To daj znać po tym usg co i jak :wink:

Ja mam w poniedziałek, to też niedaleko. :p

Hej dziewczyny...tak czytam czytam i normalnie jakieś zaciążenie panuje... :o

ja się pochwalić muszę...

Ja już rozwojona całkiem niedługo będę, bo już w maju...i dzisiaj właśnie lekarz potwierdził że pomiędzy nóżkami nic nie wyrosło, czyli będzie malutka Kinga, której główka wygląda mniej więcej tak:

http://img509.imageshack.us/img509/4011/lastscanqn2.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/4011/lastscanqn2.60e2ba08c9.jpg

no, to w maju pijemy pępkówkę...

juz się doczekać nie mogę, dziewięć miesięcy to jednak trochę długo....

Mnie też mdłości bardzo długo męczyły...a jak sie skończyły - to za to psełdoprzyjaciółka zgaga do mnie zawitała...a pomysleć że nawet nie wiedziałam wczesniej co to zgaga...i wiecie co...ta zgaga jest po stokroć gorsza...a w świeta to juz nie mówię... :evil:

Ale najważniejsze że wszystko ok...ech...z Ania to chyba wózeczkiem na spacerku będziemy się spotykać... :wink:

Gosia, ja też zawsze zastanawiałam się co to jest ta zgaga, zwłaszcza jak oglądałam reklamę np. ranigastu...

Przy Dawidku szybko się dowiedziałam no i teraz już czasem nadal się odezwie. Ale miałam 24 lata spokoju, to zawsze coś :lol: :lol:

A to ponoć dobrze, bo to znaczy, że Kindze rosną włoski.... :wink:

Będzie laska :roll: