DarioAS 04.04.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Olga, właśnie przeglądałam gazetkę z LM, zerknij na nią (na ich stronie), są bluszcze zimozielone, myślę, że w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Olga, właśnie przeglądałam gazetkę z LM, zerknij na nią (na ich stronie), są bluszcze zimozielone, myślę, że w dobrej cenie Dzięki wielkie, ale w tym miesiącu to już nie mam kasy nawet na te w dobrej cenie A jeśli chodzi o LM to mam aż za wygodnie - jeden pod robotą, drugi rzut beretem od chałupy Ostatnio starannie omijam - muszę zmienić kredyt najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 mała przerwa.. trzeba obiadek dać maleństwu, bo wstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Teraz to już duży chłop, nie maleństwo Maleństwo już jest młodsze Za to teraz ja zmykam do domciu. Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 do której Ty jesteś w tej pracy? Bo jakoś rozszyfrowaćnie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Od 9-tej do 17-tej Chyba że się urwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 czyli standardowe godziny pracy to pewnie ja nie patrzę zbyt często, która godzina teraz pewnie jesz? nie przeszkadzam.. ja robię małżowi placki ziemniaczane, żeby go przekonać na wypad po kota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zjadłam coś tam i czuję, że za mało Nie chce mi się tylko tyłka do kuchni ruszyć To moje lenistwo kiedyś mnie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cześć! A myśmy chcieli drugą bicolorową suczkę i ją nam kupili z przed nosa...... A teraz jakoś się nie składa bo teściowa dalej w szpitalu i nie miałaby z kim psineczka w domu siedzieć.....a wiadomo jak to jest małe to trzeba trochę się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 to oprócz teściowej i Was nikt więcej nie mieszka? Tzn, nie ma już teścia? Dawno chcieliście kupić tą sunię? ładne pieski to szybko się sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zjadłam coś tam i czuję, że za mało Nie chce mi się tylko tyłka do kuchni ruszyć To moje lenistwo kiedyś mnie wykończy jak docierasz do pracy i z powrotem, to nie jest tak źle. Kuchnia poprostu za daleko Dobre na figurę ja mam teraz za to chyba za blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zjadłam coś tam i czuję, że za mało Nie chce mi się tylko tyłka do kuchni ruszyć To moje lenistwo kiedyś mnie wykończy jak docierasz do pracy i z powrotem, to nie jest tak źle. Kuchnia poprostu za daleko Dobre na figurę ja mam teraz za to chyba za blisko A wiesz z jakim trudem docieram do tej roboty? Ty masz teraz dobrą wymówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no... Ty wiesz, wszystkim mówię, że przy drugiej ciąży szybciej brzuch rośnie a na serio, to jestem przerażona, bo spodnie, w których z młodym chodziłam do 6 miesiąca już są ciasne!! A to dwa miesiące za wcześnie Niby nie dużo , ale jednak dużo, bo w co ja wejdę za te 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no... Ty wiesz, wszystkim mówię, że przy drugiej ciąży szybciej brzuch rośnie a na serio, to jestem przerażona, bo spodnie, w których z młodym chodziłam do 6 miesiąca już są ciasne!! A to dwa miesiące za wcześnie Niby nie dużo , ale jednak dużo, bo w co ja wejdę za te 3 miesiące W letnią kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 to oprócz teściowej i Was nikt więcej nie mieszka? Tzn, nie ma już teścia? Dawno chcieliście kupić tą sunię? ładne pieski to szybko się sprzedają mieszka szwagier z żoną, ale oni są bardziej mobilni niż teściowa, i przecież nie zwala jeszcze im na głowę mojego pieska, a mama i tak za wiele zajęć nie miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jestem typowym zmarzluchem, letnie kiecki to niekoniecznie ubranie dla mnie. Chyba, że będzie naprawdę gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że z mamą to nic poważnego i szybko wróci do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jestem typowym zmarzluchem, letnie kiecki to niekoniecznie ubranie dla mnie. Chyba, że będzie naprawdę gorąco No ja mam nadzieję, że będzie A Ciebie to jeszcze brzuch będzie grzał, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jakos nie przypominam sobie, żeby ostatnio mnie grzał... ciekawe którą partię tych placków przypalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No wszystkie moje koleżanki, co wczesną jesienią rodziły, latem płakały strasznie i robiły się nagle zimnolubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts