Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wyobrażam sobie Ciebie w takich włosach :o :D

Jak masz długie, to szjkoda ścinać. Potem się żałuje. Ja też chciałbym taką fryzurkę, jest super,ale ja mam za dużo cienkich włosów, które tworzą mi rozwiane siano na głowie. Są za lekkie, żeby się tak ładnie ułożyć. I żałuję, że obcięłam, bo dłuższe to mogłam zawiązać jakoś fajnie, a teraz to nic nie mogę :cry:

Ja w tamtym roku miałam takie długie i w maju obcięłam do brody, zmieniłam od razu wygląd o 180st. Co do układania to i z długimi i krótkimi nie miałam zachodu, bo moja czupryna jest bardzo podatna na wszelkie modelowanie, ale bardziej chodzi mi o wygodną pielęgnację, bo ja czasu nie mam a z długimi włosami to wszystko dłużej trwa :roll: :roll: mycie, suszenie itp.

Też mi ta Brodzikowa wpadła w oko i pewnie na niej zostanie. A blond już miałam i było w miarę fajnie dopóki nie pojawiły się odrosty :x dlatego zostanę przy brązie albo......rudy?? 8)

Zupa była przypalona :o :wink:

Cześć :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aż tak bardzo to nie była :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

w każdą sobotę robię genewralne sprzątanko, przygotowałam obiadek, wyszorowałam łazienkę, lustra, umyłam dwa okna (w kuchni mam ciągle odbite łapki Dawidka, a dachowe.. cóż.. każdą kroplę deszczu widać), poodkurzałam, pomyłam podłogi..

Nie zapomniałam o niczym??

No, meble też już zdążyłam pomyć i w kuchni i w salonie. Jeszcze mi klatka została, ale to jak młody pójdzie spać :wink:

I teraz już mam luzik.

Za to pewnie teraz wy robicie, to co ja mam zrobione..

szukam ciekawego pomysłu na okna, albo jakiejś fajnie upiętej firanki, albo..

sama nie wiem czego.

Rolety odpadają, bo już mam.

Potrzebuję czegoś, co nada oknom przytulności, bo teraz, jak zasłonię wieczorem okno roletą, to pomimo tego, że ma jasny odcień brązu, firanka na niej robi się z białej jakaś taka..

nijaka :-?

rzucę tu parę inspiracji, ale nic póki co mnie zbytnio nie urzekło.

To po to, jakbym czasem zmieniła zdanie, żeby potem nie szukać.

Firany chcę zmienić przez lato, jak już mi zrobią ten balkon, bo teraz to i tak nie ma sensu.

Ale wybór trochę trwa, a potem trzeba to jeszcze znaleźć i dopasować do wymiarów okna, więc poszukiwania czas zacząć.

Tym bardziej, że w tej chwili nie mam z kim pogadać, więc przyszła pora, żeby cosik popracować :wink:

a tu jeszcze z czymś takim :o

http://images32.fotosik.pl/201/5745a1d0f00d4731.jpg

coś do kuchni :o :o

http://images31.fotosik.pl/198/10a91b5e86494447.jpg

coś bardziej sensownego jak dla mnie :wink:

właśnie nad tymi sznurkami się zastanawiałam, tylko w innych kolorach :roll:

http://img514.imageshack.us/img514/8686/zdj2vb8.jpg